Krizma i prva pričest

Duga kosa i boja meda

Duga kosa zaista ima više mogućnosti i neke tehnike bojanja više dođu do izražaja kod duge kose. Osvježite svoju boju bojom meda i lješnjaka, kombinacija je savršena za nadolezeće jesenjske dane.
Pročitaj više

Oštri vrhovi frizure

Idealno za cure koje žele pokazati da imaju stav. Ošišana kosa kao oštri rubovi kose koje možete dobiti i peglanjem bit će odlična za mlade cure za neki ljetni izlazak.
Pročitaj više

Kovrčava kratka frizura

Poželite li možda nešto drugo napraviti sa svojom kratkom kosom isprobajte ovaj način. Malo kovrčanja i vaša se frizura mijenja, a vi dobivate novi izgled.
Pročitaj više

Kovrče u više boja

Kako bi vaše kovrče bile vrlo pune i dobili dubinski izgled, možete se odlučiti za pramenove nekoliko boja koji će vas oduševiti.
Pročitaj više

Frizura za svaku prigodu

Idealan frizura za svaku prigodu. Posebno je privlačna zbog dubine koju nam daju kontrasti u bojama.
Pročitaj više

Medeni valovi

Ovo je savršena frizura za svaku prigodu. Možete ju nositi cijeli dan na poslu, ili za izlazak, pa čak i za svadbu.
Pročitaj više

Frizura za sve prilike

Super frizura za večernji izlazak ili neku svečanu priigodu. Moderna ombre frizura će ovaj look još dodatno naglasiti i dati mu glamur.
Pročitaj više

Plavo-crvenkasta nijansa

Pogledajte jednu od novih modernih boja. Ovo definitivno postaje veliki hit, plavo-crvenkasta frizura je sve češća i ljepša.
Pročitaj više

Kovrčavu svečanu frizuru

Tražite li super frizuru za neku posebnu prigodu, ali niste ljubitelj podignute kose, ovdje imamo idealnu frizuru za vas. Vječno popularnu kovrčavu frizuru za noći plesa i zabave.
Pročitaj više

Od jednostavne do svečane

Pogledajte kako jednostavnu ombre frizuru pretvoriti u savršenu svečanu frizuru.
Pročitaj više

Glame valovi

Volite raspuštenu kosu čak i kada idete na neki svečaniji događaj? Odaberite modernu kovrčavu frizuru koja će vas oduševiti.
Pročitaj više

Dugi valovi

Kada tražite idealnu frizuru za neki svečani događaj ili samo za večernji izlazak, ovo je jedna od omiljenih frizura za svaku prigodu.
Pročitaj više