Večernji izlazak

Dannii Minogue - bob

Vidjeli smo mnogo različitih bob frizura na mnogo poznatih dama ali bob koji Dannii ima potpuno nas je razoružao! Definitivno je ovo jedna od najljepših bob frizura koju smo imale prilike vidjeti! Što...
Pročitaj više

Bob u slojevima

Kad govorimo o frizurama za kosu srednje dužine – bob je kralj svih frizura! On može biti sladak i asimetričan ili pak strogo ravno ošišan, gladak, raščupan ili kovrčav, u slojevima... Vi odaberite!
Pročitaj više

Asimetričan kratki bob

Ako razmišljate o promjeni frizure, ovaj asimetričan kratki bob bit će pravo osvježenje i pitat ćete se zašto se ranije niste ošišali!
Pročitaj više

Malo duži bob

Bob-frizura ne traži mnogo od strukture kose. Čak se i od najtanje kose može napraviti zapanjujuća frizura. Ova slojevito i stepenasto ošišana bob frizura je bezvremenska i uvijek će izgledati fenomen...
Pročitaj više

Christina Hendricks - valoviti bob

Ako ste mislili da bob dobro izgleda samo na ravnoj kosi, varate se! Christina Hendricks savršen je primjer kako dobro izgleda valoviti retro bob u žarkoj narančastoj boji!
Pročitaj više

Bordo plavuša

Pronađite avanturisticu u sebi i isprobajte neke od neuobičajenih kombinacija i boja. Uz savršen plavi bob odlično će pristajati pramenovi boje vina!
Pročitaj više

Teen bob

Ako želite izgledati dobro, vrlo je bitno da prilagodite frizuru svojoj dobi. Za cool i trendi look odaberite dvobojni bob koji će vam udahnuti mladenački sjaj!
Pročitaj više

Victoria Beckham - bob

Uvijek dotjerana Victoria Beckham među prvima je vratila bob frizure na modnu scenu te pokrenula novi modni trend koji su rado prigrlile gotovo sve svjetske zvijezde. Victoria je, uz manje promjene, v...
Pročitaj više

Bob u bojama

Kratki punk bob u tri boje s undercutom na lijevoj strani glave jedna je od hit frizura za nadolazeće proljeće! Što kraće i veselije, to bolje!
Pročitaj više

Sexy vatrena frizura

Prekrasna crvena bogatih toplih tonova pobuditi će vatrenost u vama. Ako ste inače sramežljive prirode s ovom frizurom rikat ćete poput prave lavice pune samopouzdanja.
Pročitaj više

Zlatno plava bob frizura

Lako je imati osmijeh na licu kad imate ovako genijalnu frizuru. Sunčano zlatna nijansa plave razveseliti će vas pri svakom pogledu u ogledalo. Uživajte i budite sretniji uz savršenu frizuru!!
Pročitaj više

Bob frizura s extra volumenom

Ljubiteljice boba i volumena s ovom frizurom došle su na svoje. Postepeno šišanje sa tehnikom istanjivanja vrhova pravi su put do savršene frizure. Tako je i u ovom slučaju. Uživajte u bob frizuri s e...
Pročitaj više