Večernji izlazak

Crveni bob

Crveni svijetli i tamni pramenovi podignut će svaki bob, a dati će licu nov i svjež izgled. Naravno, ove boje su samo za one koji imaju hrabrosti ići na žarke boje, možda je ljeto pravo vrijeme da se ...
Pročitaj više

Ravnije ne može

Bob frizura iza kraća naprijed duža, a ravnije od ovoga definitivno ne može.
Pročitaj više

Šiljasti bob

Klasično je da bob frizure uvijek idu prema unutra kada se friziraju, ali ova šiljasta bob frizura dobro dođe za neku promjenu.
Pročitaj više

Bob je uvijek in

Kakvog god oblika bila bob frizura, ona je uvijek in. Duža, kraća frizura, sve se nosi ovih dana. Ova frizura djeluje nam baš svježe, a frizura sama po sebi spremna je za sve prilike.
Pročitaj više

Narančasto i ženstveno

Marcia Cross zna nositi narančastu boju kose. Zavodnički, šarmantno, seksi i definitivno ženstveno.
Pročitaj više

Očajna kućanica

Očajna kućanica nosi dužu bob frizuru sa šiškama. Ravna kosa definitivno daje dojam ozbiljnosti, barem u njezinom slučaju.
Pročitaj više

Kratko, slatko, klasično i elegantno

Ispeglana kratka kosa na špic. Uvijek in frizura. Šiškice su kao uvijek dobrodošle a i savršeno pristaju ovom stilu frizure.
Pročitaj više

Ležeran Johnny Depp

Mogli smo ga vidjeti sa svakakvim firizurama, a može se reći da njemu skoro svaka frizura dobro stoji. Nama se Johnny Depp sviđa s ovom opuštenom i ležernom frizurom.
Pročitaj više

Moderna bob frizura

Trebate li neku modernu kratku frizuru, bob frizura uvijek dobro dođe. Moderna bob frizura podići će svaki stil i dati novi izgled.
Pročitaj više

Jednostavnost

Vrlo jednostavna frizura koja savršeno stoji poznatoj hollywoodskoj glumici Christini Applegate.
Pročitaj više

Savršeni bob

Jednostavno rečeno, savršena bob frizura.
Pročitaj više

Anka-Raščupanka

Postepeni bob sa šiškama na stranu za dane kada se osjećate neobuzdano. Za sve žene slobodnog duha, ovo je upravo takva frizura. Glavu zabacite prema dolje i posušite kosu sušilom. Za ovakvu antiformu...
Pročitaj više