Asimetrični stil

Pramenovi za tanku kosu

Tanku i kratku kosu ćesto je teško oblikovati u savršenu frizuru. U takvim slučajevima kosu je najbolje bojati u više nijansa kako bi se stvorio prividan volumen. Mi vam predlažemo ovu drastičnu kombi...
Pročitaj više

Rozi podpramenovi

Kako svoju frizuru učiniti zabavnom i potpuno jedinstvenom? Evo ovako.
Pročitaj više

Jedinstvena frizura

Ovo je jedna vrlo specifična frizura Na jednoj strani bob, a na drugoj kratka pixie. Svaka strane lica ima potpuno jedinstveni izgled.
Pročitaj više

Jedinstvena frizura za djevojke

Ova frizura je definitivno jedinstvena. Njen poseban način šišanja ovu frizuru čini vrlo zabavnom i sasvim posebnom.
Pročitaj više

Preslatka kratka frizura

Za svoj novi zimski look, odaberite preslatku asimetričnu piksicu. Ova frizura izgleda preslatko i odgovarati će svakom obliku lica.
Pročitaj više

Kratka asimetrična frizura

Kratke frizure su veliki hit među ženama diljem svijeta. Posebno je popularna asimetrična katka frizura koja odgovara svakom obliku lica i daje vam posebni mladenački look.
Pročitaj više

Crvena popularna frizura

Za svoj novi stil odaberite vatrenu crvenu frizuru koja će privlačiti poglede.
Pročitaj više

Asimetrična pixie za svaki oblik lica

Ako tražite idealnu frizuru za promjenu, odaberite prekrasnu asimetričnu pixie frizuru koja se može prilagoditi svakom obliku lica.
Pročitaj više

Frizura za žene svih uzrasta

Prekrasna frizura za okruglo lice. Ova će vam frizura vizualno produžiti lice. Zbog postepenog načina šišanja, odgovarati će svakome. Jednostavna je za održavanje i dati će vam prekrasan mladenački i...
Pročitaj više

Plava asimetrična i kratka

Idealna frizura za nadolazeću zimu. Neće vam biti žao odrezati dugu kosu, kada vidite koliko bi vam ova frizura odlično pristajala.
Pročitaj više

Moderna asimetrična frizura

Ako tražite novu i idealnu frizuru za sebe, uzmite u obzir moderne kratke frizure. Jedna od idealnih frizura za svaki oblik lica je prekrasna asimetrična frizura.
Pročitaj više

Ljubičasta prekrasna kratka frizura

Tražite li nešto novo i posebno za sebe. Mi vam želimo pokazati ovu prekrasnu i neobičnu frizuru za kojom će se svatko okrenuti.
Pročitaj više