Beachy waves

Frizura koja izgleda savršeno svaki dan

Kako izgledati savršeno svaki dan? S dobrom frizurom za koju ne treba puno truda. Jednostavna i lako održiva duljina bob frizure do ramena idealna je za svaki dan. Uz izrazit ombre i blago valovitom k...
Pročitaj više

Frizura za prijelazan rast - od kratke u dugu kosu

Kratka kosa može biti zabavna , no prijelaz s kratke u dugu kosu gotovo uvijek j noćna mora. Pogotovo ako ste nosili asimetrične kratke frizure. Ovo je jedna od opcija kako prebroditi te mjesece rasta...
Pročitaj više

Jedna od najtraženijih frizura nakon ljeta

Blago valoviti lob idealna je frizura za završetak ljeta. Riješite se ispucanih vrhova kose i ostavine zdravom kosom u bilo kojoj nijansi.
Pročitaj više

Hit frizura koju ćete poželjeti ove jeseni

Glance pramenovi na blago stepenasto valovitom bobu nova je hit frizura koju ćete poželjeti ove jeseni. Kako se bliži kraju ljeta poželjeti čete promjenu, a ovo je promjena koja vam treba.
Pročitaj više

Hit ove jeseni će biti Bronz blond pramenovi na bakrenoj kosi

Ove jeseni najveći hit u bojanju kose biti će crvenkaste nijanse. Od bakrenih crvenih , zagasitijih cimet crvenih pa sve do roskasto plavih nijansi. Pripremite se za vatrenu jesen.
Pročitaj više

Najbolja za suhu kosu

Najbolja frizura za suhu kosu koja se lomi najbolje je odabrati postepenu frizuru. Shaggy bob slojevito ošišana bob frizura prikriti će lomljive vrhove kod izrazito suhe kose.
Pročitaj više

Rosso blond novi hit za jesen 2021-e

Ljeto je još u jeku no već se polako naziru hitovi za jesen. Kao jednu od traženijih boja za kraj ljeta predstavljamo rosso blond koja će biti idealna promjena za sve plavuše
Pročitaj više

No. 1 frizura za ljeto na plaži

S ovom bujnom blondie frizurom nećete moći biti ne zapaženi. Naj naj od svega je to što ova frizura dobro podnosi sunce, izrast a najbolje izgleda s malo morske soli. Definitivno NO1. ljetna frizura.
Pročitaj više

Kovrčajte pomoću repa

Želite li samo dio nakovrčane kose tada imate samo jedan način, a to je upravo rep. Svežite dva visoka repa sa strane te krenite kovrčati. Kada završite, skinite gumice i protresite kosu. Nanesite la...
Pročitaj više

Prekrasne prirodne kovrče

Prigrlite svoje kovrče i pustite ih neka sjaje u svom punom sjaju. Ovakav friz obožavaju svi, a dodatno ćete ih istaknuti u nekoj drugačijoj i svjetlijoj boji.
Pročitaj više

Valovita crna kosa

Tamnoputim ženama zasigurno najbolje pristaje crna kosa, iako uvijek mogu odabrati i druge boje. Crna kosa i crveni ruž učinit će od vas zavodnicu.
Pročitaj više

Valovi boje lješnjaka

Idealna boja kose ako ne želite presvijetlu boju. Kombinacija lješnjaka i meda odlično se slaže i ima neku dobru vibru.
Pročitaj više