Chic

Otkačena frizura

Od samo dvije pletenice i neuredne punđe dobit ćete ovu vrlo zanimljivu i otkačenu frizuru. Lako se napravi, pratite korake kako si prikazani na slici i nećete fulati.
Pročitaj više

Praktična frizura s pletenicama

Pletenica oko glave stara je frizura koje su mnoge žene i djevojke voljele nositi, a danas je opet došla u modu. Jednostavna frizura, ali istovremeno jako zanimljiva.
Pročitaj više

Čvorasta frizura

Nekoliko čvorova i vaša frizura bit će gotova. Neobična, zanimljiva te vrlo posebna, samo za vas..
Pročitaj više

Srce od pletenica

Preslatka i vrlo ženstvena frizura za svaku ženu ili djevojku. Napravite ovakvu frizuru i osvojit ćete mnoga druga srca.
Pročitaj više

Dupli rep

Ovakva frizura je vrlo poznata, ali ovoga puta rađena je na malo drugačiji način. Nekoliko okretaja i dobit ćete jednostavnu i vrlo zanimljivu frizuru.
Pročitaj više

Neobična punđa

U samo šest koraka doći ćete do izvanredne frizure koju možete nositi za svaku priliku. Kosa vam neće padati, ali ni neće biti podignuta u običan rep ili punđu.
Pročitaj više

Zavrnuta punđa

Pratite korake na slici i vi ćete moći imati ovakvu frizuru. Nije ju teško napraviti, a ne morate ni imati dugu kosu za nju. Trebat će vam samo nekoliko ukosnica.
Pročitaj više

Kako najlakše napraviti punđu sa pletenicom?

Zašto napraviti običnu punđu kada možete imati posebnu sa pletenicom, a s druge strane zašto običnu pletenicu kada ju možete napraviti sa punđom? Ako imate kosu do ramena ili dulju onda ćete bez probl...
Pročitaj više

Napravi sam - super detalj za kosu

Klasičan rep vam je već dosadio i voljni ste isprobati nešto novo? Upotrijebite svoju maštu i kreativnost i napravite otkvačeni detalj za kosu koji će osvježiti vaš izgled. Sve što trebate je prazna ...
Pročitaj više

Kako napraviti neurednu punđu?

Funky, neuredna, ali istovremeno super frizura. Dovoljan vam je samo češalj, lak za kosu te super ukras koji ćete staviti na kraju. Prvo morate podijeliti svoju kosu, gornji dio odvojite od donjeg. Za...
Pročitaj više

Kovrčavi vodopad

Ovakav vodopad je super ideja za neku svečaniju priliku, ali i svaki dan ako se želite osjećati posebno. Počnite plesti kao običan vodopad. Kada završite sa svime pomoću figara ili obične pegle, kako ...
Pročitaj više

Posebna pletenica

Vjerujemo da će vam se svidjeti ovakva frizura baš zbog svog posebnog ii drugačijeg izgleda. Mogu je nositi mlade djevojke, ali i starije koje imaju dugačku kosu.
Pročitaj više