Chic

Valovita kosa

Gusta dugačka kosa sa smeđim i plavim pramenovima. Izgleda vrlo profinjeno i odvažno. Dašak glamura dali su veliki valoviti pramenovi.
Pročitaj više

Kruna od pletenica

Vrlo neobična, ali i jako privlačna frizura koja će vam se garant svidjeti. Baš zbog svog posebnog izgleda. Savršena za svečan prigode.
Pročitaj više

Trendi minival

Ako ste pomislili da je minival davni umro i da se više nikada neće vratiti, grdno se varate! Minival se itekako vraća ali u nešto izmijenjenom obliku. Danas postoje različite formule razvijača s koji...
Pročitaj više

Neuredna punđica

Totalni hit sezone su neuredne punđice koje možete nositi na obiteljska druženja, poslovne sastanke ili lude tulume! Sve što trebate napraviti je nakovrčati kosu, razdvojiti i raščupati lokne a kosu z...
Pročitaj više

Otkačena frizura

Od samo dvije pletenice i neuredne punđe dobit ćete ovu vrlo zanimljivu i otkačenu frizuru. Lako se napravi, pratite korake kako si prikazani na slici i nećete fulati.
Pročitaj više

Praktična frizura s pletenicama

Pletenica oko glave stara je frizura koje su mnoge žene i djevojke voljele nositi, a danas je opet došla u modu. Jednostavna frizura, ali istovremeno jako zanimljiva.
Pročitaj više

Čvorasta frizura

Nekoliko čvorova i vaša frizura bit će gotova. Neobična, zanimljiva te vrlo posebna, samo za vas..
Pročitaj više

Srce od pletenica

Preslatka i vrlo ženstvena frizura za svaku ženu ili djevojku. Napravite ovakvu frizuru i osvojit ćete mnoga druga srca.
Pročitaj više

Dupli rep

Ovakva frizura je vrlo poznata, ali ovoga puta rađena je na malo drugačiji način. Nekoliko okretaja i dobit ćete jednostavnu i vrlo zanimljivu frizuru.
Pročitaj više

Neobična punđa

U samo šest koraka doći ćete do izvanredne frizure koju možete nositi za svaku priliku. Kosa vam neće padati, ali ni neće biti podignuta u običan rep ili punđu.
Pročitaj više

Zavrnuta punđa

Pratite korake na slici i vi ćete moći imati ovakvu frizuru. Nije ju teško napraviti, a ne morate ni imati dugu kosu za nju. Trebat će vam samo nekoliko ukosnica.
Pročitaj više

Kako najlakše napraviti punđu sa pletenicom?

Zašto napraviti običnu punđu kada možete imati posebnu sa pletenicom, a s druge strane zašto običnu pletenicu kada ju možete napraviti sa punđom? Ako imate kosu do ramena ili dulju onda ćete bez probl...
Pročitaj više