Futuristički stil

Šarenilo u kosi

Ako niste ljubitelj jednostavnih i prirodnih nijansi, ovo je frizura koja će vas oduševiti. Od svijetle do tamnije crvene, svašta se u ovoj kosi može vidjeti i izgleda predivno.
Pročitaj više

Sijeda i ljubičasta

Sijeda pixica postala je već neki klasik, ali nikako dosadna. Želite li ipak malo začiniti svoju sijedu pixicu dodajte joj malo ljubičastih pramenova. Predivan kontrast za predivan izgled.
Pročitaj više

Vrlo svijetla boja

Pomalo futuristički stil frizure i boje. Ova boja ne pristaje svima, a isprobavaju je samo one malo hrabrije cure.
Pročitaj više

Futurističke pixie frizure

Odlične pixie frizure u predivnim i izraženim bojama. Neke su pomalo klasične, a li žarko crvena, platinasta plava sa ljubičastim, plavim i svijetlo smeđim pramenovima zaista daju neki poseban izgled ...
Pročitaj više

Futuristička bijela

Ova frizura izgleda kao iz budućnosti, boja je vrlo specifična, a asimetrični stil daje joj onaj zadnji touch. Frizura koja odlično ide uz četvrtasto lice.
Pročitaj više

Kratka neobična frizura

Možemo reći da je ovo jedna vrlo posebna frizura. Zanimljivo je da je skroz stanjena na vrhovima. Ovo nije frizura za svakoga, ali ako ste dovoljno hrabri, isprobajte.
Pročitaj više

Frizura za odvažne

Ovo je frizura za one odvažne koji vole izgledati drugačije. Slojeviti asimetrični način šišanja čine ovu frizuru vrlo neobičnom, ali zabavnom.
Pročitaj više

Zabavna pixie

Frizura koja plijeni sve poglede. Ovo je frizura koja zahtjeva snažnu osobnost, sa njom ćete biti uvijek u centru pažnje.
Pročitaj više

Najmodernija verzija pixice

Najmodernija verzija pixie frizure se nalazi upravo ispred vas. Naglasak je na očima, frizura savršeno uokviruje lice i daje mu savršeni balans.
Pročitaj više

Ljubičasti bob

Želite nešto vrlo jedinstveno napraviti sa svojom kosom, imamo mi nekoliko ideja, a sada ćemo vam jednu predstaviti. Popularnu bob frizuru ljubičaste boje i svatko će se za vama okrenuti.
Pročitaj više

Frizura poput sirene

Za posebnu boju kose, morate znati odabrati prikladnu frizuru. Odaberite frizuru poput sirene. Podijelite kosu na dva dijela, svaki dio uvijte i pričvrstite ih na vrhu glave. Prespavajte noć i ujutro ...
Pročitaj više

Moderna frizura

Isprobajte ovu frizuru ako se dvoumite za popularnu undercut frizuru. Jer ako se odlučite za nju, ovako ćete izgledati.
Pročitaj više