Grčka božica

Beyonce - duga pletenica

Da je duga pletenica hit sezone, dokazala nam je i glazbena diva Beyonce. Obična pletenica prebačena je preko desnog ramena, a šiške minimalno stilizirane. Frizura s kojom se ne može pogriješiti.
Pročitaj više

Gusta pletenica

Da biste postigli identičnu frizuru morate imati zaista jako dugu i jako gustu kosu. No možete probati bez obzira na dužinu i gustoću kose, ali rezultat neće biti identičan. U svakom slučaju, prekras...
Pročitaj više

Božanska frizura

Frizura dostojna grčkih božica! Duga crna kosa, labava neformalna pletenica i prekrasan ukras za kosu napravit će od vas pravu božicu!
Pročitaj više

Frizura grčkih božica

Frizura grčke božice je odlična zato što je brza, prilično jednostavna, s prekrasno izgleda. Sve što trebate je elastični rajf za kosu i par ukosnica. Stavite elastični rajf na kosu i učvrstite ga uko...
Pročitaj više

Pletena polukruna

Vrlo jednostavna, a jako elegantna i profinjena frizura. Ispletite dvije pletenice sa svake strane glave tako da ih počnete plesti u visini uha. Svaku pletenicu učvrstite gumicom za kosu te ih preplet...
Pročitaj više

Igre pletenica

Ukoliko ste pratili popularnu HBO-ovu seriju Igre prijestolja savršeno vam je jasno odakle dolazi ideja za ovo pletenje. Ako ste ljubiteljice pletenica ovo je prava poslastica za vas.
Pročitaj više

Rihanna kao Meduza

Iako je Rihanna daleko, daleko ljepša od grčke Meduze, zajednička im je frizura.... Kao i sve ostalo, i ova frizura joj odlično pristaje.
Pročitaj više

Za romantičarke

Decentan ukras podigne svaku frizuru...Ako ste romantična duša i ne volite glomazne ukrase, ovo je prava stvar za vas.
Pročitaj više

Vatrena Rihanna

Šta reći, osim - pun pogodak! Jednostavna pletenica je savršen izbor, pogotovo ako je upotpunite sa zanimljivim nakitom.
Pročitaj više

Punđica i pletenica

Odlična kombinacija. Klasična punđa obavijena pletenicom. Odlična kombinacija za romantične duše i čipkaste haljine. Opušteno, poletno, a vrlo jednostavno.
Pročitaj više

Šumska vila!

Prekrasna frizura za sve mladenke koje vole romantiku i jednostavnost. Frizura je nježna i prekrasna. Frizura ovako ukrašena cviječem uistinu izgleda kao iz vilinskog svijeta.
Pročitaj više

Perlice kao ukras!

Svijetlo plava kosa i vilinska pletenica, lelujava i pomalo neobična! Uz ovakav boemski stil savršeno pristaju bijele perle.Frizuru je lagano napraviti,ubiti ona je samo pletenica ispletena na jednu s...
Pročitaj više