Klasičan

Narančasto za sunčane dane

Odlična narančasta boja koja će još više osvježiti ove dane. Naravno, ova boja je samo za one hrabrije.
Pročitaj više

Zavodnik plavih očiju

Bradley Cooper je definitivno zavodnik, a njegov adut su njegove plave oči.
Pročitaj više

Jednostavnost je vrlina

Lijepa Roselyn Sanchez nosi jednostavnu frizuru. Šiškice su uvijek in, a ako dodate još ovako pokoji pramen izašli ste iz rutine.
Pročitaj više

Sjaj patine

Veliki mekani valovi s razdjeljkom sa strane. Nekoliko nijansi plave boje kombinirano je i ponekim sivim tonom kako bi se dobio taj poseban vintage glam.
Pročitaj više

Zlatno doba Hollywooda

Kosa začešljana u jednu stranu s blagim valovima koji kreću ispod brade. Nenametljivo i profinjeno, u stilu starog Hollywooda.
Pročitaj više

Frizura za pobjednicu

Jennifer Lawrence osvojila je Oscara 2013. za glavnu žensku ulogu u filmu "U dobru i zlu" ("Silver Linings Playbook"). Za tu večer odabrala je provjerenu varijantu klasične spuštene punđe koja decentn...
Pročitaj više

Lijepa Betty

America Ferrera nije bila ogledni primjer ni odjeće ni frizure u seriji „Ugly Betty“ koja ju je proslavila. No, u stvarnom životu njezina kosa je sasvim druga priča. Odličan primjer kako dati formu gu...
Pročitaj više

Igra s duljinama

Kako osvježiti dugu kusu? Ošišajte je u nekoliko razina. Frizura Mische Barton odličan je primjer kako razigrati monotonost duge kose.
Pročitaj više

Štreberica

Cheryl Cole zna sve odgovore kad su u pitanju frizure. Kosa do ramena i duže ravne šiške odlično uokviruju njeno lijepo lice. Sjedi pet.
Pročitaj više

Jesenska paleta

Tamnosmeđa, svijetlosmeđa, lješnjak, svijetloplava, ... Više tonova iste boje doprinosi prirodnijem izgledu i stvara efekt prelijevanja boje.
Pročitaj više

Vjetrovita

Pustite sušila, uvijače, pegle.. Ljetne frizure su nam najdraže jer zahtijevaju najmanje truda. Pustite vjetru da učini svoje dok vi spravljate koktele za društvo.
Pročitaj više

Blondie

Gwyneth je jedna od najpoznatijih prirodnih plavuša. Njezin stil je jednostavan i odmjeren, a frizure, bilo kratke ili duge, uglavnom su klasične. Ovdje u kratkoj verziji, poluraspuštenu kosu je odvel...
Pročitaj više