Rock

Sitne promijene u nijansi koje znače sve

Ako ste spremni za neku promjenu, plavu boju kose začinite sa nekoliko srebrno pepeljastih pramenova.
Pročitaj više

Elegantna rokerica

Odlična kombinacija boja i odličan kontrast. Svijetlo plava boja sa par crnih pramenova podsjeća na elaganciju, ali i na rock stil. Pun pogodak!
Pročitaj više

Plavo i crveno

Odlična kombinacija plave i crvene boje. Super frizura za mlade cure, tinejdžerice. Rokerski stil koji itekako dolazi do izražaja.
Pročitaj više

Skrivena bordo crvena

Odlična frizura koja se ne viđa tako često. Predivan kontrast plave i crvene. Crvena boja se još više ističe nosite li rep, a za vama će se zasigurno svi okretati.
Pročitaj više

Rock frizura

Odlična frizura u rock stilu, Špičasti vrhovi, postepeno ošišana kosa i naravno pramenovi. Odličan luk za mlade cure koje vole rock.
Pročitaj više

Plavo sa crnim pramenovima

Odlična frizura za tinejdžerice i pomalo rokerski stil. Plava kosa uvijek se dobro slagala sa crnom, pa ako imate želju isprobati kombinaciju, probajte na ovaj način.
Pročitaj više

Ljubičasto je in

Idealna za frizura za tinejdžerice. Ravna plava kosa sa ljubičastim pramenovima. Ako ju podignete u rep ljubičasta boja još više dolazi do izražaja.
Pročitaj više

Plavo je u modi

Dosta vam je običnih frizura i htjeli bi promjenu koju će svi zamijetiti, sa kojom ćete izgledati jedinstveno? Imamo preslatku ideju. Pogledajte ovu predivnu frizuru sa plavim pramenovima. Dok zavežet...
Pročitaj više

Rock rep

Kada god se nađete u odličnom raspoloženju , vaša dužnost je izraziti to raspoloženje kroz odličnu frizuru, šminku i outfit. Recimo da imate odličan party za svoj rođendan. I vaša jedina dužnost je da...
Pročitaj više

Natalie Dormer

Glumica, kao i sve druge zvijezde, prati modu i zna što je popularno u svakom trenutku. Svoju je dugu kosu na jednoj strani obrijala te tako napravila popularni undercut.
Pročitaj više

Asimetrična kratka frizura

Crna kosa otraga, a naprijed tamno ljubičasti pramenovi. Frizura za prave moderne rokere. Pokažite svima trendi novu frizuru i budite in.
Pročitaj više

Pixica i undercut

Ukoliko vam je dosadila pixica, napravite još moderniji undercut. Neka vam ovo bude inspiracija. Frizuru možete kopirati, ali i napraviti neku svoju verziju. Pustite maštu neka radi!
Pročitaj više