Undercut

Savršena frizura za mlade

Savršena frizura za ono vrijeme kada vam je jako potreban neka promjena. Vrlo je moderna frizura i mladenačkog izgleda. Odgovarati će svakom obliku lica.
Pročitaj više

Super undercut

Vrlo moderna frizura zadnjih godina je kratka frizura, a sada je i još modernija. Kombinacija ultra kratke izbrijane i malo duže će vas oduševiti.
Pročitaj više

Ultra moderna kratka frizura

Tražite neki novi izgled za sebe. Ovo je moda malo ekstremnije, ali svakako je vrijedno da vam pokažemo. Prekrasna moderna kratka frizura koja ostavlja bez daha. Sigurno niste znali da ova frizura mož...
Pročitaj više

Vatrena preobrazba

Želite li osvježiti svoju dosadnu boju kose, mi vam možemo pokazati kako to neki rade. Pogledajte kako od obične boje nastaje potpuno novi look.
Pročitaj više

Kratka kosa koju možete zavezati

Kada birate frizuru za sebe, onda morate razmišljati unaprijed. Volite li kratku kosu, ali također želite biti u mogućnost zavezati ju u rep. Onda vam je ova frizura savršeni izbor.
Pročitaj više

Sexy undercut

Žene danas sa frizurom mogu eksperimentirati koliko god žele i izgledati prekrasno u isto vrijeme. Pogledajte ovu frizuru i ako ste dovoljno hrabri, isprobajte ju.
Pročitaj više

Modena roza frizura

Osim što je ova frizura vrlo neobične boje, još krije i potpuno novi i moderni undercut stil. Ako želite izgledati posebno i istaknuti se u većini, ovo je idealna frizura.
Pročitaj više

Popularna frizura za vas

Kako učiniti svoju dosadnu kosu ponovo sjajnom i modernom. Evo kako: Nova boja, vrlo moderna siva, i još popularniji undercut.
Pročitaj više

Prekrasna valovita irokeza

Djevojke jeste li ikada imale irokezu? Ovo nije standardna takva frizura, ovo je nešto vrlo ženstveno i moderno. Vjerojatno niste do sada znali kako lijepo može ova frizura izgledati na valovitoj kosi...
Pročitaj više

Moderna kratka frizura

Pogledajte kako prekrasno izgleda ova frizura. Kombinacija potpuno kratke i duže kose, ovu frizuru čini ekstra modernom. Posebno naglašava lice i oči, a to je ono što većina žena želi.
Pročitaj više

Kratka ledena frizura

Ova vrsta frizure je sve popularnija među mladim djevojkama. Izgleda vrlo zabavno i svatko tko vas vidi, prvo će pomisliti kako ste vrlo zanimljivi. Zato odaberite ovu frizuru i uživajte u zabavi.
Pročitaj više

Glamurozna kratka frizura

Ova frizura je dokaz koliko undercut može biti profinjen i elegantan. Uz pravu frizuru i make up izgledati ćete nevjerojatno glamurozno.
Pročitaj više