Undercut

Popularna platinasta

Vrlo popularna frizura sada može biti još zabavnija. Nemojte se bojati eksperimentirati sa bojama.
Pročitaj više

Kratka frizura za novi look

Za svoj novi look odaberite popularnu, gdje gornji dio ostaje duži dok je kosa sa strane i od iza ošišana vrlo kratko.
Pročitaj više

Kratka ljubičasta frizura

Prekrasna kratka frizura sa ljubičastim odsjajem. Ovo e definitivno jedna od modernijih frizura u zadnje vrijeme. Ako želite neku promjenu, svakako razmislite o ovoj frizuri.
Pročitaj više

Roza irokeza

Irokeza više nije frizura samo za dečke. Djevojke su ju isprobale i oduševile se. Kako bi vaša frizura bila još posebnija, odaberite neku ekstra zabavnu boju poput roze.
Pročitaj više

Crno- bijeli look

Super zanimljiva frizura koja će svakoga oduševiti. Posebno je zanimljiv način šišanja koji je vrlo jedinstven. Ako želite novu kratku frizuru, svakako uzmite ovu frizuru u obzir.
Pročitaj više

Kratka i ženstvena

Kratka frizura može izgledati vrlo ženstveno. Gornji dio ostavite duži tako da imate šiške dok je ostatak vrlo kratak. Ova frizura je vrlo dobra jer sav naglasak stavlja na vaše lice.
Pročitaj više

Ljubičasti undercut

Zabavna frizura može biti još zabavnija, ako se odlučite poigrati bojama. Pogledajte kako to neki rade, možda se i vi ohrabrite.
Pročitaj više

Popularna i elegantna

Vrlo zabavna i popularna kratka frizura. Jednostavna je za održavanje, ali ako želite svečaniju frizuru nema problema. Nakovrčajte nekoliko pramenova i izgled se mijenja u elegantni.
Pročitaj više

Crna irokeza

Frizura koju muškarci obožavaju. Potpuno kratka sa strane , dok je na vrhu glave duža, i raste prema naprijed. Ukombinirana sa savršeno obrijanom bradom osvojiti će svaku curu.
Pročitaj više

Moderno i ludo

Pogledajte savršenu mladenačku frizuru, koja će biti idealna za novu promjenu. Sa ovom frizurom imate mnogo mogućnosti, frizura je vrlo uzbudljiva i svi će biti oduševljeni.
Pročitaj više

Moderna kratka frizura

Želite promjenu, a nemate ideje. Evo moderne frizure za kojom su poludjele mlade djevojke diljem svijeta. Sa ovom frizurom imate mnogo mogućnosti, a možete napraviti i vrlo jednostavnu frizuru bez p...
Pročitaj više

Mladenačka frizura

Odaberite ovu predivnu mladenačku frizuru koja je u zadnje vrijeme vrlo popularna. Ako ste dovoljno odvažni odlučite se za kontrast sa pramenovima. Crveni pramenovi će na plavoj kosi dodatno istaknu...
Pročitaj više