Četvrtasto lice

Najravnije što može

Lijepa bob frizura a možemo reći i besprijekorna. Svaka vlas je na svom mjestu, a ravnije od ovoga vjerojatno ne može. Elegantno, odlično za poslovnu ženu, ali prolazi i za bilo koje svečanosti.
Pročitaj više

Buble gum friz

Intenzivno ružičasta kosa totalno je inn! Nakon što ju je popularna pjevačica Pink isfurala kao zaštitni znak sve je ostalo povijest! Neonski roza nijansa kose postala je neophodan must have svih girl...
Pročitaj više

Muška frizura devedesetih

Sjećate li se ovakvih muških frizura. Ovo je bilo vrlo popularno devedesetih. Dečki su nosili ovakve frizure duže, a i kraće. Tko zna, možda se taj trend frizura za dečke opet vrati.
Pročitaj više

Šiljasti bob

Klasično je da bob frizure uvijek idu prema unutra kada se friziraju, ali ova šiljasta bob frizura dobro dođe za neku promjenu.
Pročitaj više

Kovrčavo i slatko

Zabavna frizura koja bi vjerojatno prošla na nekoj maturalnoj večeri. Podigla bi svaki styling a i bila bi definitivno primjećena.
Pročitaj više

Jednostavna i lijepa frizura

Lijepa frizura za četvrtasto lice. Slojevito ošišana sa šiškama na stranu.
Pročitaj više

Seksi i zavodnički

Kate Walsh zna nositi seksi i zavodničku frizuru koja je ujedno i vrlo elegantna frizura.
Pročitaj više

Kratko, slatko, klasično i elegantno

Ispeglana kratka kosa na špic. Uvijek in frizura. Šiškice su kao uvijek dobrodošle a i savršeno pristaju ovom stilu frizure.
Pročitaj više

Valovito je uvijek in

Ako samo malo nakovrčate kosu ili postignete valoviti stil imate novu frizuru. Ova frizura odlična je za proljetne i ljetne dane.
Pročitaj više

Može svečano, a može i za svaki dan

Idealna frizura koja odgovara svakoj prilici. Svaki dan, svečano, večernji izlazak, ljeto, zima, bilo kada. Figaro u ruke i frizura je gotova.
Pročitaj više

Pufasta frizura

Penelope je pokazala kako bi trebala izgledati frizura sa volumenom. Vrlo jednostavna frizura, dugačka, raspuštena i kada joj se doda volumen izgleda vrlo elegantno.
Pročitaj više

Ležeran Johnny Depp

Mogli smo ga vidjeti sa svakakvim firizurama, a može se reći da njemu skoro svaka frizura dobro stoji. Nama se Johnny Depp sviđa s ovom opuštenom i ležernom frizurom.
Pročitaj više