Četvrtasto lice

Kratko, slatko, klasično i elegantno

Ispeglana kratka kosa na špic. Uvijek in frizura. Šiškice su kao uvijek dobrodošle a i savršeno pristaju ovom stilu frizure.
Pročitaj više

Valovito je uvijek in

Ako samo malo nakovrčate kosu ili postignete valoviti stil imate novu frizuru. Ova frizura odlična je za proljetne i ljetne dane.
Pročitaj više

Može svečano, a može i za svaki dan

Idealna frizura koja odgovara svakoj prilici. Svaki dan, svečano, večernji izlazak, ljeto, zima, bilo kada. Figaro u ruke i frizura je gotova.
Pročitaj više

Pufasta frizura

Penelope je pokazala kako bi trebala izgledati frizura sa volumenom. Vrlo jednostavna frizura, dugačka, raspuštena i kada joj se doda volumen izgleda vrlo elegantno.
Pročitaj više

Ležeran Johnny Depp

Mogli smo ga vidjeti sa svakakvim firizurama, a može se reći da njemu skoro svaka frizura dobro stoji. Nama se Johnny Depp sviđa s ovom opuštenom i ležernom frizurom.
Pročitaj više

Jednostavno lijepa, plava kosa

Lijepa Tara Reid oduvijek je imala lijepu, plavu kosu, ali moramo priznati da joj ta boja i jako dobro stoji. Raspuštena plava kosa, možda samo malo kovrčava na dnu ili nešto slično i već imamo jednos...
Pročitaj više

Thalia nosi sitne kovrče

Lijepa Thalia nosi sitne kovrče i odlično joj pristaje ova frizura.
Pročitaj više

Lijep, bogat i odličan nogometaš

Kako je i sam rekao, on je lijep, bogat i odličan nogometaš i na to mu ostali zavide.
Pročitaj više

Ispeglana zahtjevna punđa

Imate li dovoljno vremena i dobru svečanu prigodu evo jedne frizure koja će vam ispuniti i potrebno vrijeme i poslužiti za navedenu svečanu prigodu. Zahtjevno, ali lijepo i precizno.
Pročitaj više

Bombonček

Neodoljiva, slatka, gugina, medena.. Jednostavno frizura je pravi bombonček! Ukoliko se želite nekome umiliti ovo je idealan look za vas, a kako bi sve to izveli što elegantnije nabacite ravno odrezan...
Pročitaj više

Wilde

Izrazito frčkava kosa puna volumena, gotovo kao neki suvremeni afro style. Za ovaj proljetno ljetni stil frčkavu kosu uokvirite trakom svezanom u mašnu s jedne strane. Kul stil za nadolazeće toplije d...
Pročitaj više

Girl next door

Skroz jednostavna frizura za sve slatkice. Prirodno svjetlijoj kosi udahnite razigranost sa svijetlo plavim pramićima. Totalno prirodno i skroz neodoljivo. Volumen kosi možete postići laganim kovrčama...
Pročitaj više