Četvrtasto lice

Anka-Raščupanka

Postepeni bob sa šiškama na stranu za dane kada se osjećate neobuzdano. Za sve žene slobodnog duha, ovo je upravo takva frizura. Glavu zabacite prema dolje i posušite kosu sušilom. Za ovakvu antiformu...
Pročitaj više

Jednostavno - rep

Tko kaže da obični visoki rep ne može biti izrazito glamurozan. Na crvenom tepihu nosila ga je Rosie Huntington-Whiteley. Prvo je začešljan stražnji dio kose u rep, a zatim preko njega i prednji prame...
Pročitaj više

XXL punđa

Salma Hayek zna kako ugrabiti koji centimetar više na svoju „metar i žilet“ visinu. Crnilo njene kose ublaženo je ukrasima koji su usklađeni s onima na haljini.
Pročitaj više

Zlatno doba Hollywooda

Kosa začešljana u jednu stranu s blagim valovima koji kreću ispod brade. Nenametljivo i profinjeno, u stilu starog Hollywooda.
Pročitaj više

80-e

Doba „Dinastije“ na malim ekranima ostavilo nam je u naslijeđe tzv. „natapiruše“. Veliki vikleri i tapirung stvaraju volumen. Dramatična frizura za dramatičnu večer.
Pročitaj više

Asimetrija

Klasični bob oživljen je dužim pramenom s jedne strane.
Pročitaj više

Kontrastiranje

Ako imate svijetlu kosu, poigrajte se detaljima kao što su razne ukosnice, kopče, trake ili rajfovi tamnijih kontrastnih boja. Djeluje izrazito efektno.
Pročitaj više

Igra s duljinama

Kako osvježiti dugu kusu? Ošišajte je u nekoliko razina. Frizura Mische Barton odličan je primjer kako razigrati monotonost duge kose.
Pročitaj više

Čupavac

Kosu skupite u rep ili pričvrstite kopčom, a vrhove – raščupajte.
Pročitaj više

Vjetrovita

Pustite sušila, uvijače, pegle.. Ljetne frizure su nam najdraže jer zahtijevaju najmanje truda. Pustite vjetru da učini svoje dok vi spravljate koktele za društvo.
Pročitaj više

Blondie

Gwyneth je jedna od najpoznatijih prirodnih plavuša. Njezin stil je jednostavan i odmjeren, a frizure, bilo kratke ili duge, uglavnom su klasične. Ovdje u kratkoj verziji, poluraspuštenu kosu je odvel...
Pročitaj više

Povratak u školske klupe

Za urednu frizuru najprije dobro počešljajte kosu i razdijelite je na dva dijela. Da izbjegnete Pipi izgled, kečke zavežite iza uha što je niže moguće. Na taj način izgled školarke postaje puno profin...
Pročitaj više