Četvrtasto lice

Svijetlo smeđa pixica

Odličan izbor za žene iznad četrdesete godine. Pravo osvježenje pogotovo ako imate sijede i želite ih prekriti. Elegantna frizura, moderna i sigurno spušta godine.
Pročitaj više

Kovrče na kratkom bobu

I kratka bob frizura može biti kovrčava ili barem malo valovita. Dovoljno je da malo nakovrčate kosu, pramen po pramen a zatim samo prođete prstima kroz kosu i to od vrhova prema krajevima.
Pročitaj više

Klasična crna pixica

Već klasična pixica u crnoj boji. Iako već pripada klasik frizuru, nikako nije dosadna, već moderna i zanimljiva. Klasično je isto moderno, a ova frizura nikada ne izlazi iz mode.
Pročitaj više

Čupava pixica

Odlična čupava pixica koja izvrsno odgovara nešto starijim ženama. Želite li se osjećati mlađe i imati modernu frizuru koja je u skladu s vašim godinama, isprobajte ovako nešto.
Pročitaj više

Magična ljubičasta

Predivna ljubičasta boja sa nijansama svijetlije i tamnije ljubičaste. Bob frizura zaista je dobila jedan novi odličan izgled.
Pročitaj više

Od obične frizure do chic frizure

Ovo je samo jedan od primjena kakvu promjenu možete napraviti. To su takve promjene s kojima vas ljudi neće prepoznati kad vas prvi puta vide nakon frizera. Isprobajte i uvjerite se sami.
Pročitaj više

Bob frizure sa dugim šiškama

Želite li nešto neobično i drugačije, probajte sa ovakvom bob frizurom. Svima će se svidjeti, a pogotovo vama.
Pročitaj više

Kratki bob

Pomalo retro stil modernog boba. Izgleda odlično, a volumen je savršen. Šiške možete staviti na bilo koju stranu, a možete ih malo i nakovrčati ili dignuti u zrak.
Pročitaj više

Medeno sa bojom lješnjaka

Odlična malo kraća bob frizura sa medenim pramenovima u kombinaciji sa bojom lješnjaka. Idealno za jesenske i zimske dane.
Pročitaj više

Pixie ili bob

Moglo bi se reći da je ovo malo duža pixie frizura, ali i da je malo kraći bob. U svakom slučaju, frizura izgleda moderno sa oštrim linijama. Vrlo privlačno i ženstveno.
Pročitaj više

Crvena boja vina

Crvena boja je nekako zaboravljena, ali može se vidjeti koliko dobro izgleda. Svaka bob frizura oživnuti će sa ovom bojom, a crvena boja vina idealna je za jesen i zimu.
Pročitaj više

Moderna pixica

Pravi izbor za žene u godinama. Za sve one koje se ne osjećaju staro, koje žele izgledati moderno, privlačno i koje drže do svoga izgleda.
Pročitaj više