Dijamantno lice

Najbolja frizura za svaki dan

Ukoliko želite izgledati elegantno i u trendu morate isprobati ovu piksi frizuru. Jednostavna i kratka piksica najboljie je riješenje ukoliko imate pretrpane dnevne rasporede. Par poteza prstima kroz ...
Pročitaj više

Frizura za bob frizuru

Sa bob frizurom imate mnogo izbora, ovo je jedna prekrasna frizura koja će oduševiti svakoga. Blagi valovi koji će vašu kosu učiniti vizualno gustom i vrlo zabavnom.
Pročitaj više

Srebrna moderna boja

Srebrne frizure, su vrlo moderne. Više nisu rezervirane samo za starije, sada ih jednako rado nose i mlade djevojke. Gusta srebrna bob frizura rijetko će koga ostaviti ravnodušnim.
Pročitaj više

Jednostavna plava bob frizura

Odaberite predivnu plavu bob frizuru. Kratka i jednostavna za održavanje, oduševiti će svakoga tko vas vidi. Idealna je za tanku kosu.
Pročitaj više

Duge bob frizure

Ima različitih stilova bob frizure, asimetrične, duže šiške, kraća kosa otraga a duža naprijed. Ovo su samo neki primjeri popularne bob frizure.
Pročitaj više

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Plavo sa pramenovima

Ovu smo frizuru već viđali i prije, ali ona nikada nije dosadna. Plava kosa sa pramenovima meda gotovo pa je neki klasik, ali nikada ne izlazi iz mode. Super izbor za skoro sve godine.
Pročitaj više

Zlatni bob

Želite svojoj bob frizuri dati potpuno novi izgled? Možete isprobati sa predivnim zlatnim nijansama, vrlo je jedinstvena.
Pročitaj više

Frizura za ludi provod

Razbarušeni look je vrlo moderan i privlačan. Za večernji izlazak odlučite se za blage valove, pomalo neurednog izgleda.
Pročitaj više

Kratka špičasta frizura

Nekada su si ovu frizuru mogli napraviti samo dečki, ali danas su i djevojke shvatile da ima jako dobro stoji. Isprobajte špičastu kratku frizuru i zadivite sve oko sebe.
Pročitaj više

Kratka frizura preko lica

Znate li da su kratke frizure postale vrlo popularne. Ako želite kratku frizuru. Ali ipak volite da vam nešto padne preko lica, imamo odličnu frizuru za vas.
Pročitaj više

Jedinstvena pixica

Svoju ćete pixicu učiniti jedinstvenom i još zabavnijom, ako se odlučite za zabavnu boju kose. Ova prekrasna crvena boja crnog vina je uistinu prekrasna i dati će vam moderni šik izgled.
Pročitaj više