Dijamantno lice

Asimetrična frizura

Predivna frizura za žene svih godišta, i svih oblika lica. Asimetrični rez je idealan za svaku ženu i vrlo privlačan.
Pročitaj više

Privlačna duga kosa

Ako imate dugu, gustu i zdravu kosu, odaberite vječno popularni frizuru. Duga valovita plava kosa će učiniti da se svatko okrene za vama. Vrlo je privlačna i zabavna.
Pročitaj više

Plava sa crnim pramenovima ili obrnuto

Za ovu frizuru bi neki rekli da je plava sa crnim pramenovima, a neki da je crna sa plavim pramenovima. Kako god ju nazvali, ono što je najbitnije da je prekrasna i ako želite promjenu, ovo je jedna o...
Pročitaj više

Kratki bob

Ovo je jedna od obožavanih frizura u zadnje vrijeme. Popularna bob frizura dolazi u jako puno varijanti, od dugih do kratkih. Na vama je da odaberete idealnu za sebe.
Pročitaj više

Frizura za poslovnu ženu

Ovo je svakako idealna frizura za ozbiljnu poslovnu ženu. Dati će vam lijepi mladenački izgled i u isto vrijeme profinjen i šarmantan izgled.
Pročitaj više

Kratka poznata frizura

Poznati redovito mijenjaju svoje frizure kako bi uvijek bili u trendu, ali i bili primjer svim ostalima. Pogledajte popularnu kratku frizure jedne slavne glumice.
Pročitaj više

Duga valovita kosa

Jednostavna frizura koja je idealna za svaki dan, ali i za neku svečanu prigodu. Blago valovita kosa sa svjetlijim pramenovima koji potpuno naglašavaju vaše lice. Idealna frizura ako imate dugu kosu i...
Pročitaj više

Velika svečana frizura

Ovo je svakako frizura za posebne prigode. Ako ste dovoljno odvažni, usudite se isprobati je.
Pročitaj više

Scarlett Johansson

Slavni obožavaju kratke frizure. Ono što je najvažnije, slavni su kratke frizure učinili vrlo popularnima i zato ih sve više žena isprobava.
Pročitaj više

Promjena na crveno

Crvena kosa može izgledati vrlo elegantno. Pogledajte jednu promjenu sa neupadljive boje na živahnu crvenu. Nije li promjena super?
Pročitaj više

Kratka i ženstvena

Kratka frizura može izgledati vrlo ženstveno. Gornji dio ostavite duži tako da imate šiške dok je ostatak vrlo kratak. Ova frizura je vrlo dobra jer sav naglasak stavlja na vaše lice.
Pročitaj više

Asimetrična platinasta bob frizura

Ono što je idealno kod ove frizure je što osim što je ekstra popularna, odgovarati će svakom obliku lica. Odlučite li se za platinastu boju kose, dodatno ćete naglasiti i osvijetliti lice.
Pročitaj više