Dijamantno lice

Razbarušena frizura

Kratka duža pixica savršeno će vam pristajati. Razbarušeni način uvijek je dobar za neki casual outfit. Primjer vam je slika, a na vama je želite li ošišati kosu ili ne.
Pročitaj više

Fantastična transformacija

Još jedna djevojka koja je odlučila odrezati kosu i odabrala - pixicu. Zamislite da vi tako svoju dugu kosu skratite. Ona nije pogirješila, a nećete ni vi.
Pročitaj više

Gusta pixica

Sa ovakvim stilom pixice definitivno ju možete stilizirati na više načina. Još k tome je gusta te će lijepo stajati čim se probudite. Ljeto nam se bliži kraju i vrijeme je da skratite kosu i riješite ...
Pročitaj više

Moderna pixica

Jeste li dovoljno hrabri za ovakvu transformaciju? Da dugačku kosu čak do pola leđa skratite na ultra kratku pixicu? Vjerujem kako na prvu sigurno ne, ali nakon nekog vremena biste sigurno htjeli neku...
Pročitaj više

Kovrčava smeđa frizura

Ovu frizuru mnogi muškarci vole i vjerujem da će vam se i svidjeti zbog jednostavnosti. Razabrušena frizura savršena je za otkačene muškarce koji se vole zabavljati.
Pročitaj više

Smeđa sa šiškama

Dugački bob također je vrlo popularna frizura jer izgleda sjajno, ali vrlo jednostavno. Frizura koju možete stilizirati na više načina, a šiške ju čine zavodljivom i modernom.
Pročitaj više

Frizura u platinastoj verziji

Ova verzija pixice pokazat će svima vaše lice. Kratko ošišana kosa i dalje je ženstvena, ali maknuta od lica. Idealna frizura za one koji ne vole da im kosa pada na oči.
Pročitaj više

Platinasto i pepeljasto

Moderna pixica u dvije različite boje, platinastoj i pepeljastoj boji. Pogledajte kako savršeno pristaje svijetloj puti. Isprobajte frizuru u kojoj ćete izgledati moderno, zavodljivo i prekrasno.
Pročitaj više

Platinasta pixie frizura

Duža pixie frizura u modernoj platinastoj boji izgledat će sjajno na vama. Frizura koja će postati vaš zaštitni znak, a možete ju stilizirati na više načina. Savršena za svaku prigodu.
Pročitaj više

Plavi pramenovi

Kratka postepena frizura u smeđoj boji izgledat će sjajno ako dodate pramenove u plavim nijansama. Vaša frizura izgledat će moderno i svježe. Razveselite svoju boju!
Pročitaj više

Smeđi ombre

Što kažete na ovu frizuru? Slažete li se sa nama da izgleda fantastično. Iz tamnije smeđe u svjetliju. Ombre frizura danas je vrlo popularna pa neka vam bude na listi frizura koje trebate isprobati.
Pročitaj više

Pink - glame kratka frizura

Pankerica u duši ovaj put je svoju kratku kosu pretvorila u glamuroznu frizuru! Istaknut undercut s valovima koji postižu eleganciju i glamur! Pun pogodak! Ova odlična frizura može poslužiti kao savrš...
Pročitaj više