Duguljasto lice

Kratka asimetrična frizura

Jeste li našli već idealnu kratku frizuru za sebe, ako niste onda možda imamo nešto za vas. Ova je frizura vrlo jednostavna i lijepa, a i jednostavna za održavanje.
Pročitaj više

Kratka oštra piksica

Kratke su frizure vrlo veliki hit i vaka djevojka danas može pronaći idealnu kratku frizuru za sebe. Jedna od njih je i ova oštra piksica koju ćete obožavati jer je vrlo zanimljiva, a jednostavna za o...
Pročitaj više

Sexy kovrče

Jeste li isprobali kada predivne kovrče na bob frizuri? Ako niste, vrijeme je da probate ovu predivnu sexy frizuru idealnu za svaku prigodu. Naglašava oči i lice, a to je ono najljepše što može biti.
Pročitaj više

Preslatki kratki bob

Bob frizura je odličan izbor za svaku djevojku. Ovisno da li volite dužu ili kraću verziju. U ovom slučaju vam predstavljamo jednu kraću verziju sa šiškama na stranu.
Pročitaj više

Frizura na lončić

Nekada popularna frizura na lončić, danas izgleda sasvim moderno. Pogledajte kako kratka frizura sa šiškama izgleda genijalno u modernom dobu.
Pročitaj više

Sexy undercut

Nekada je ovakva frizura bila rezervirana samo za dečke, ali od kada su ju djevojke probale, jasno je da je idealna i za njih. Osim što je jednostavna za održavanje, vrlo je privlačna i stavlja naglas...
Pročitaj više

Kombinacija frizure

Vrlo popularna kombinacija bob i pixi frizure. Asimetrična frizura na stranu je vrlo privlačna i zanimljiva. Možda je ovo baš vaš novi stil.
Pročitaj više

Kovrče na kratkoj kosi

Napravite kovrče na svojoj kratkoj frizuri u samo deset minuta. Upravo toliko vam je potrebno ako imate tanku kosu i ovako kratku kosu. Malo ju nakovrčajte s figarom, prođite prstima kroz kovrče i sta...
Pročitaj više

Platinasta pixie frizura

Iako je svaka pixie frizura odlična, ova je nekako posebna baš radi svoje boje. Platinasta plava odlično izgleda na kratkoj kosi, frizura je uvijek spremna, a vi ćete se u njoj osjećati kao diva.
Pročitaj više

Valovi boje lješnjaka

Idealna boja kose ako ne želite presvijetlu boju. Kombinacija lješnjaka i meda odlično se slaže i ima neku dobru vibru.
Pročitaj više

Promjena koju treba napraviti

Samo jedan od primjera koliko promjena može značiti. Za zdravlje vaše kose, za vaše bolje raspoloženje i naravno za bolji izgled. Samo jedno malo šišanje i malo nove boje i odmah smo kao novi.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više