Duguljasto lice

Siva pixie frizura

Siva je postala vrlo popularna boja, ali opet ne stoji svakome. Naravno, ako želite vidjeti stoji li vama morate ju isprobati. Možda će vam trebati malo hrabrosti, ali nikada nećete znati ako ne pokuš...
Pročitaj više

Duža plava pixica

Još niste sigurni imate li hrabrosti ošišati kosu i imati pixie frizuru, možda vas ova frizura razuvjeri. Zlatno smeđa boja pixice daje jednu toplinu, a odlična je za zimske dane.
Pročitaj više

Bijela pixica

Moderne cure vjerojatno nose i moderne frizure. Ako tražite nešto moderno, ovo je prava moderna frizura sa još modernijom bojom. Isprobajte, nećete požaliti.
Pročitaj više

Smeđa i svijetlo smeđa

Želite li osvježiti svoju smeđu kosu, a da ne radite baš plave pramenove, probajte na ovaj način. Napravite nešto svjetlije smeđe pramenove, a razlika će se odmah vidjeti i izgledati će odlično.
Pročitaj više

Chic pixica

Prava chic pixica. Uvijek spremna frizura za posao, izlazak ili nešto treće. Osim što nemate s njom puno posla, osjećat ćete se vrlo ženstveno i lijepo.
Pročitaj više

Sivo zelena pixica

Prigušena zelena i siva boja u jednoj frizuru. Izgleda odlično. Ovakve frizure se dosta viđaju, ali ne i ovakve kombinacije boja. Fenomenalna frizura za svaki dan.
Pročitaj više

Šiške u sivoj boji

Vrlo neobična ali fenomenalna frizura. Crna boja kose sa sivim šiškama izgleda odlično, te ju definitivno treba isprobati.
Pročitaj više

Kovrčava duža pixica

Moglo bi se reći da je ovo duža pixica, ali opet s druge strane možda je i kraći bob. U svakom slučaju i kratku frizuru možete nakovrčati, upravo ovako kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Vatreni bob

Odličan asimetrični vatreni bob. Osjećate li se pomalo divlje i volite li zabavu, onda definitivno morate imate ovakvu frizuru. S njom ćete se još više zabavljati.
Pročitaj više

Pixie s dugim šiškama

Želite li modernu frizuru, isprobajte pixie frizuru sa dugim šiškama. Vaša frizura gotova je u trenu te je uvijek spremna gdje god išli.
Pročitaj više

Platinasta moderna pixica

Svježa i moderna frizura za moderne cure. Platinaste boje postale su sve popularnija, a vidi se i zbog čega. Predivni undercut u kombinaciji s pixie stilom pun je pogodak.
Pročitaj više

Asimetrična pixie frizura

Ovo je dokaz i da kratka frizura može biti neodoljiva i vrlo moderna. Sa ovom frizurom nemate puno posla, samo ju osušite nakon pranja i možda ispeglate malo šiške i spremni ste za sve.
Pročitaj više