Duguljasto lice

Za žene u godinama

Čokoladno smeđa boja kose je odličan izbor za žene u godinama. Prekrijete svoje sijede ako ih imate, ošišajte kosu u ovakvu modernu pixicu koja će se slagati s vašim godinama, ali vas i pomladiti.
Pročitaj više

Pletenica na drugačiji način

Odlična pletenica na malo drugačiji način. Ovdje vežete pramenove, a krajnji rezultat je odličan. Samo izvučete krajeve i dobiti ćete bujnu pletenicu na drugačiji način.
Pročitaj više

Frizura sa trakom za kosu

Napravite u samo dva koraka ovu predivnu frizuru. Samo vam treba traka za kosu i to je to. Zarolajte kosu u traku u punđicu i za samo par trenutaka spremni ste ići bilo gdje.
Pročitaj više

Valovita s pramenovima

Različiti stilovi bojanja kose dali su poseban izgled frizurama, a različite dužine i razni pramenovi došli su do ovakvih lijepih frizura. Dug ili kratka kosa oni će uvijek izgledati prelijepo.
Pročitaj više

Čupava pixica

Pixice su nam uvijek zabavne, pogotovo ove čupave. Vrlo su simpatične te pristaju curama koje se vole družiti, koje su uvijek nasmijane i simpatične.
Pročitaj više

Ekstra lijepa pletenica

Potrebno je samo par koraka kako biste napravili ovu predivnu pletenicu. Pomalo djeluje kao one frizure iz crtića omiljenih princeza. Pokušajte ju napraviti već danas.
Pročitaj više

Party frizura

Odlična party frizura koju vrlo lako možete napraviti kod kuće i to sami. Napravite par repića, od njih pletenice i spojite pletenice u punđu. Lako i jednostavno.
Pročitaj više

Gusti bob i duge šiške

Ovo je bob sa volumenom, a duže šiške daju frizuri jednu novu dimenziju i moderan izgled. Frizura je laka za održavanje, a potrebna vam je samo pegla.
Pročitaj više

Punđa na pola

U samo par koraka napravite ovu jednostavnu i simpatičnu frizuru. Na pola dignuta kosa i a pola punđa odlična je frizura ako želite nešto na brzinu, a da izgleda elegantno i lijepo.
Pročitaj više

Razbarušeni tvist

Savršeni primjer kako jednostavna frizura može biti zabavna i svečana. Odlična je za svaki dan, ali nećete pogriješiti ni za svečanije trenutke. Vrlo ju je jednostavno napraviti, samo slijedite korake...
Pročitaj više

Kratka frizura i puno frizura

I kratka frizura može biti vrlo zabavna i na puno načina se može nositi. Šiške na stranu, rep, rašćupani stil, elegantna stil. Undercut frizura zaista je posebna.
Pročitaj više

Frizure za loš dan

Niste stigli oprati kosu i ne znate što biste s njom. Evo par primjera. Pokušajte ovako nešto napraviti kako biste prikrili neopranu kosu.
Pročitaj više