Duguljasto lice

Frizura sa trakom za kosu

Napravite u samo dva koraka ovu predivnu frizuru. Samo vam treba traka za kosu i to je to. Zarolajte kosu u traku u punđicu i za samo par trenutaka spremni ste ići bilo gdje.
Pročitaj više

Valovita s pramenovima

Različiti stilovi bojanja kose dali su poseban izgled frizurama, a različite dužine i razni pramenovi došli su do ovakvih lijepih frizura. Dug ili kratka kosa oni će uvijek izgledati prelijepo.
Pročitaj više

Čupava pixica

Pixice su nam uvijek zabavne, pogotovo ove čupave. Vrlo su simpatične te pristaju curama koje se vole družiti, koje su uvijek nasmijane i simpatične.
Pročitaj više

Ekstra lijepa pletenica

Potrebno je samo par koraka kako biste napravili ovu predivnu pletenicu. Pomalo djeluje kao one frizure iz crtića omiljenih princeza. Pokušajte ju napraviti već danas.
Pročitaj više

Party frizura

Odlična party frizura koju vrlo lako možete napraviti kod kuće i to sami. Napravite par repića, od njih pletenice i spojite pletenice u punđu. Lako i jednostavno.
Pročitaj više

Gusti bob i duge šiške

Ovo je bob sa volumenom, a duže šiške daju frizuri jednu novu dimenziju i moderan izgled. Frizura je laka za održavanje, a potrebna vam je samo pegla.
Pročitaj više

Punđa na pola

U samo par koraka napravite ovu jednostavnu i simpatičnu frizuru. Na pola dignuta kosa i a pola punđa odlična je frizura ako želite nešto na brzinu, a da izgleda elegantno i lijepo.
Pročitaj više

Razbarušeni tvist

Savršeni primjer kako jednostavna frizura može biti zabavna i svečana. Odlična je za svaki dan, ali nećete pogriješiti ni za svečanije trenutke. Vrlo ju je jednostavno napraviti, samo slijedite korake...
Pročitaj više

Kratka frizura i puno frizura

I kratka frizura može biti vrlo zabavna i na puno načina se može nositi. Šiške na stranu, rep, rašćupani stil, elegantna stil. Undercut frizura zaista je posebna.
Pročitaj više

Frizure za loš dan

Niste stigli oprati kosu i ne znate što biste s njom. Evo par primjera. Pokušajte ovako nešto napraviti kako biste prikrili neopranu kosu.
Pročitaj više

Pixica sa dugim šiškama

Pixice nikako nisu dosadne, a ovo je dokaz da mogu biti još zanimljivije. Pramenovi na ovaj način daju još posebniji i zanimljiviji look.
Pročitaj više

Sijeda sa ljubičastim

Odlična sijeda pixica sa ljubičastim pramenovima. Siva i ljubičasta oduvijek su savršeno funkcionirale pa tako i u ovom izdanju.
Pročitaj više