Duguljasto lice

Pixica sa dugim šiškama

Pixice nikako nisu dosadne, a ovo je dokaz da mogu biti još zanimljivije. Pramenovi na ovaj način daju još posebniji i zanimljiviji look.
Pročitaj više

Sijeda sa ljubičastim

Odlična sijeda pixica sa ljubičastim pramenovima. Siva i ljubičasta oduvijek su savršeno funkcionirale pa tako i u ovom izdanju.
Pročitaj više

Pixica s ljubičastim odsjajem

Odlična i moderna pixica sa ljubičastim pramenovima. Duge šiške daju mogućnosti eksperimentiranja sa šiškama, ravne ili kovrčave, spuštene ili dignute. Uglavnom, frizura je uvijek tu.
Pročitaj više

Platinasta pixica

Predivna i neobična boja, a još bolja pixica sa dugim šiškama. Predivni ljubičasti pramenovi ispod površine daju neki poseban izgled. Iako skriveni, dobro se ističu u ovoj predivnoj platinastoj boji.
Pročitaj više

Ekstravagantna punđa s repom

Možete li se zamisliti s ovakvom frizurom? Ako je vaš odgovor da, nemate što više razmišljati. Odlično pristaje haljinama užeg kroja i sa čipkom. Romantika je zagarantirana.
Pročitaj više

Dama sa frizurom

Postići izgled prave dame ponekad nije tako lako, a imati frizuru dame također. Možda vam ovi primjeri malo pomognu da postignete baš taj željeni izgled dame, te elegantnosti i profinjenosti.
Pročitaj više

Elegantno i profinjeno

Ako želite postići elegantnost, profinjenost i ženstvenost onda su ovo prave frizure za vas. Prave dame koje žele postići taj look odabrati će ove elegantne frizure koje će sigurno druge ostaviti bez ...
Pročitaj više

Puž punđa

Elegantnost i ženstvenost može se postići i sa ovom frizurom. Puž punđa uvijek je bila elegantna i klasična na neki način, a u ovoj varijanti je moderna i klasična u isto vrijeme, a prije svega vrlo e...
Pročitaj više

Mrežica od kose

Ovo je samo jedan odličan primjer što se sve može s kosom napraviti. Predivna mrežica biti će odličan dodatak vašem stilu pedesetih.
Pročitaj više

Kovrče u punđi

Možete li si zamisliti ovakvu frizuru na sebi na najsretniji dan u životu? Ako je vaš odgovor da, nemate što više razmišljati. Uz ovu frizuru osjećati ćete se kao princeza, ate će vaša frizura zasigur...
Pročitaj više

Vjenčane frizure

Za vaš poseban dan želite biti savršene, vjenčanica, šminka i frizura. Ovo su samo neke vjenčane frizure koje mogu upotpuniti vaš cijeli izgled tako da se osjećate poput prave princeze.
Pročitaj više

Dvanaest predivnih pletenica

Izaberite za svaki dan po jednu pletenicu pa onda počnite ispočetka. Ovako nešto vam sigurno neće dosaditi. Pletenice su odličan izbor u bilo kojoj situaciji.
Pročitaj više