Duguljasto lice

Francuska pletenica na stranu

Vrlo jednostavna a predivna frizura. Odlična za svaki dan i za super zamjena za običan rep.
Pročitaj više

Sijeda i ljubičasta

Sijeda pixica postala je već neki klasik, ali nikako dosadna. Želite li ipak malo začiniti svoju sijedu pixicu dodajte joj malo ljubičastih pramenova. Predivan kontrast za predivan izgled.
Pročitaj više

Sijeda pufasta pixica

Probajte nešto drugačije i probajte nešto poput ovoga. Ohrabrite se i promijenite svoju frizuru u ovakvu frizuru. Pixica sa dužim šiškama i sa pufastim volumenom.
Pročitaj više

Bijela boja kose

Odlično pristaje curama sa svjetlijom puti. S ovom frizurom privlačiti ćete poglede a osjećati ćete se poput filmske zvijezde.
Pročitaj više

Duža plava pixie

Iako je ova frizura postala neki klasik, još uvijek je popularna i izgleda sjajno. Odličan izbor za svaki dan, a frizura je uvijek spremna. Šiške pustite, nakovrčajte ili stavite neku ukosnicu.
Pročitaj više

Svijetlo ljubičasta za poseban izgled

Želite li privući pažnju, to ćete sigurno postići sa ovom bojom kose. Vrlo privlačno, mladenački i sa stilom. Ubacite koje pramove boje lješnjaka kao na slici i spremni ste.
Pročitaj više

Vrlo svijetla boja

Pomalo futuristički stil frizure i boje. Ova boja ne pristaje svima, a isprobavaju je samo one malo hrabrije cure.
Pročitaj više

Moderno sa stavom

Izvrsna kratka plava frizura. Odlična za cure sa stavom i za one koje nemaju puno vremena stilizirati frizuru a žele da frizura uvijek bude spremna.
Pročitaj više

Plavo crni undercut

Želite li nešto drugačije a opet ne previše drugačije, isprobajte ovako nešto. Undercut sa crnom kosom. Plava i crna uvijek se slažu pa i u ovoj kombinaciji.
Pročitaj više

Plava i kratka

Još jedna kratka frizura u plavoj varijanti. Idealna za skoro sve godine. Vrlo elegantno i moderno.
Pročitaj više

Futurističke pixie frizure

Odlične pixie frizure u predivnim i izraženim bojama. Neke su pomalo klasične, a li žarko crvena, platinasta plava sa ljubičastim, plavim i svijetlo smeđim pramenovima zaista daju neki poseban izgled ...
Pročitaj više

Kratke i slatke frizure

Par primjera kako kratka kosa može biti izuzetno lijepa, moderna, a njene boje privlačne i seksi. Ovo su primjeri frizura koje odgovaraju izduženom licu.
Pročitaj više