Duguljasto lice

Romantična punđa u 10 koraka

Napravite ovu predivnu i romantičnu punđu u samo deset koraka. Slijedite sličice i za par minuta dobit ćete odličnu frizuru.
Pročitaj više

Kako sakriti šiške

Ponekad šiške znaju smetati i jedva čekamo da narastu. Dok to čekamo možemo ih na par načina sakriti. Pogledajte na slici koji su to načini i poigrajte se frizurama.
Pročitaj više

Pramići na smeđoj kosi

Malo svježine u kosi uvijek dobro dođe, pogotovo ako imate smeđu kosu i treba vam mala promjena. Pokušajte to na ovaj način. Vrlo jednostavno, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Valovita u tri boje

Valovita kosa postala je vrlo popularna i odlično izgleda. Više dolazi do izražaja ako u kosi ima pramenova kao što je prikazano na slici. Kosa boje lješnjaka dobila je vrlo svijetle plave pramenove i...
Pročitaj više

Tvistana punđa

Malo tapiranja, malo tvistanja, malo ukosnica i frizura je spremna. Samo pratite korake i napravite odličnu punđu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pufasti look

Vrlo zabavna i zanimljiva frizura. Lako ju možete napraviti kod kuće, a ne treba vam puno vremena. Pratite korake do super kul frizure.
Pročitaj više

Pletenice na pola

Pletenica nikada dosta. Ovo je izgled pletenica za svaki dan i za malo drugačiji izgled ako ne želite neki dosadan rep. Samo par koraka do super frizure.
Pročitaj više

Ljubičasto i sijedo

Ova frizura je pun pogodak, tj. njezine boje su pun pogodak. Ljubičasta ne mora biti intenzivna, pa ju možete nositi na ovaj način ako želite nešto umjerenije. Promjena na ovaj način je zaista prava s...
Pročitaj više

Mašna od punđe

Ako do sada niste znali kako napraviti mašnicu u kosi od vlastite kose, sada to možete naučiti. U samo četiri koraka napravite predivnu mašnicu za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Zig zag pletenica

Treba li vam možda neka brzinska a lijepa frizura? Probajte s ovom. Zig zag pletenica odlična je za nešto svečanije trenutke, ali ju možete isfurati i za svaki dan. Potrebno vam je samo devet koraka d...
Pročitaj više

Pufasta kratka frizura

Ako ste vesele naravi onda je ova frizura idealan za vas. Iako je kratka ona je zabavna kratka frizura. Idealna za malo starije, a lagani pramenovi u malo svjetlijoj nijansi podići će cijelu frizuru.
Pročitaj više

Zig zag frizura

Napravite svečanu frizuru u samo par koraka. Vrlo jednostavno sami kod kuće možete složiti odličnu svečanu frizuru, samo pratite korake i to je to.
Pročitaj više