Okruglo lice

Visoka punđa s pletenicom

U par koraka napravite ovu predivnu frizuru. Visoka punđa sa pletenicom dat će običnoj punđi jedan novi luk. Super frizura za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Oštri vrhovi frizure

Idealno za cure koje žele pokazati da imaju stav. Ošišana kosa kao oštri rubovi kose koje možete dobiti i peglanjem bit će odlična za mlade cure za neki ljetni izlazak.
Pročitaj više

Narančasti bob

Narančasta je uvijek in, samo što ne stoji svima. Ako ste ipak u onom broju kojima stoji, isprobajte u bob verziji. Ova frizura idealna je za gustu kosu, te odgovara okruglom licu.
Pročitaj više

Spuštena ili dignuta frizura

Prednost ovakve frizure je ta da uvijek imate spremnu frizuru. Šiške uvijek mogu biti spuštene prema naprijed, a za neki izlazak ili svečanost samo ju podignete prema gore.
Pročitaj više

Čarobna siva

Neka vas slobodno privuče siva boja kose, nje se ne morate bojati. Nosite ju sa stilom i poput dive. Ponosite se vašim godinama, a s ovom frizurom to možete svima pokazati i izgledati odlično.
Pročitaj više

Malo drugačija bob frizura

Bob frizura je vrlo moderna, ali ne mora uvijek izgledati isto. Ovo je jedna malo drugačija bob frizura. Kada se od iza gleda, izgleda standardno, sve dok ne dođemo do prednjeg dijela koji je ipak mal...
Pročitaj više

Frizura za odvažne

Ovo je frizura za one odvažne koji vole izgledati drugačije. Slojeviti asimetrični način šišanja čine ovu frizuru vrlo neobičnom, ali zabavnom.
Pročitaj više

Buntovna postepena frizura

Postepena buntovna frizura je samo za hrabre. Ova frizura neće proći nezapaženo kada god se pojavite negdje.
Pročitaj više

Od kratke do još kraće

Kako kratka frizura može postati još kraća. Vizualno ćete dobiti na gustoći i volumenu. Vi odaberite koja vam je draža.
Pročitaj više

Duža pixica

Duža pixica izgleda vrlo nevino i ženstveno. Pa tko može reći da su kratke frizure samo za dečke?
Pročitaj više

Kratka jedinstvena frizura

Ovo je jedna vrlo zanimljiva frizura. Sa jedne strane ostavljene duže šiške, dok je s druge strane ošišana na vrlo kratko. Ono što dodatno čini ovu frizuru jedinstvenom je i vrlo svijetla nijansa s ko...
Pročitaj više

Kratka kosa koju možete zavezati

Kada birate frizuru za sebe, onda morate razmišljati unaprijed. Volite li kratku kosu, ali također želite biti u mogućnost zavezati ju u rep. Onda vam je ova frizura savršeni izbor.
Pročitaj više