Okruglo lice

Medena frizura

Jednostavna i klasična frizura za starije žene u prekrasnoj boji meda. Oblik frizure moderan je i vrlo ga se lako održava. Također, može se stilizirati na nekoliko načina!!
Pročitaj više

Nježna frizura

Kratka bob frizura sa gustim šiškama stajat će mnogima. Kosu obojite u nježnu boju te dodajte pramenove sličnih nijansi kako bi dobili slatki i nježan izgled koji vam priliči.
Pročitaj više

Zlatno plava frizura

Klasična kratka bob frizura savršena je za žene koje vole starinski izgled, ne previše napadan. Nešto jednostavno, a opet lijepo.
Pročitaj više

Smeđa pixica sa plavim

Asimetrična pixie frizura u smeđoj boji sa upečatljivim plavim pramenovima. Frizura će istaknuti vaš oblik i crte lica. Naglasit će vašu prirodnu ljepotu!
Pročitaj više

Crveni i plavi pramenovi

Kratka postepena frizura u crvenoj boji sa modernim plavim pramenovima. Tu su i šiške koje će lijepo uokviriti vaše lice. Frizura koju s ponosom trebate nositi.
Pročitaj više

Asimetrična frizura

Plava asimetrična frizura savršena je za otkačene i zanimljive djevojke i žene koje se ne vole pokazati u drugačijem izdanju, koje vole biti posebne. Frizura u kojoj ćete sigurno biti u centru pažnje,...
Pročitaj više

Razbarušena frizura

Kratko ošišanu kosu možete stilizirati na razne načine. Zagladiti cijelu kosu, uredno ju počešljati ili jednostavno razbarušiti u boho stilu. Svaki način je savršen i trendi u današnje vrijeme.
Pročitaj više

Klasično ošišana kosa

Kosa do ramena ošišana postepena bila je popularna 90-ih godina, ali vidimo da se danas sve vraća u modu pa tako i frizure. Gusta frizura sa tankim šiškama lijepo će uokviriti vaše lice.
Pročitaj više

Jennifer Lawrence

Mlada oskarovka sve nas je iznenadila skrativši svoju kosu, no danas to rade sve zvijezde. Odvažite se i vi, isprobajte pixicu i uvjerite se sami kako izgleda super. Ovakvu dužinu možete stilizirati n...
Pročitaj više

Diana Agron

Glumica iz poznate serije Glee davno je skratila kosu i to joj pristaje savršeno. Ova frizura dokaz je kako na kratkoj kosi kovrče mogu izgledati zavodljivo i moderno. Idealna frizura i za svečane pri...
Pročitaj više

Neodoljiv rep

Bilo da se radi o casual ili o vrlo svečanim i glame situacijama, konjski rep je uvijek odlično rješenje. Evo jedne univerzalne frizure koju možete nositi na vjenčanje ali i na sportski teren!
Pročitaj više

Opleteni chignon

Chignon frizure djeluju opušteno i prirodno, kao da ste se poigravali s kosom a ujedno i donose dašak elegancije. Chignon od pletenice je mladenačka frizura koja može odlično izgledati u svim prilikam...
Pročitaj više