Okruglo lice

Pufasta duža pixie

Svijetlo plava pixie frizura odlična je u ovoj malo dužoj vaeijanti. Pixica ne mora biti jako kratka da bi lijepo izgledala, a sa dužom imate malo više izbora kod oblikovanja frizure.
Pročitaj više

Plava sa bojom lješnjaka

Čini se kako je boja lješnjaka sve popularnija, ali nije ni čudno s obzirom kako dobro izgleda. Plava boja ej sama po sebi lijepa, ali ako joj se doda pokoji pramen više dolazi do izražaja, pogotovo n...
Pročitaj više

Medeni pramenovi za kratku kosu

Odličan izbor pramenova za kratku kosu. Kratke frizure postale su vrlo popularne jer su lagane za održavanje, frizuru uvijek imate, a ako se poigrate s pramenovima dobivate zabavnu i nimalo dosadnu ni...
Pročitaj više

Rock frizura

Odlična frizura u rock stilu, Špičasti vrhovi, postepeno ošišana kosa i naravno pramenovi. Odličan luk za mlade cure koje vole rock.
Pročitaj više

Visoka punđa s pletenicom

U par koraka napravite ovu predivnu frizuru. Visoka punđa sa pletenicom dat će običnoj punđi jedan novi luk. Super frizura za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Oštri vrhovi frizure

Idealno za cure koje žele pokazati da imaju stav. Ošišana kosa kao oštri rubovi kose koje možete dobiti i peglanjem bit će odlična za mlade cure za neki ljetni izlazak.
Pročitaj više

Narančasti bob

Narančasta je uvijek in, samo što ne stoji svima. Ako ste ipak u onom broju kojima stoji, isprobajte u bob verziji. Ova frizura idealna je za gustu kosu, te odgovara okruglom licu.
Pročitaj više

Spuštena ili dignuta frizura

Prednost ovakve frizure je ta da uvijek imate spremnu frizuru. Šiške uvijek mogu biti spuštene prema naprijed, a za neki izlazak ili svečanost samo ju podignete prema gore.
Pročitaj više

Čarobna siva

Neka vas slobodno privuče siva boja kose, nje se ne morate bojati. Nosite ju sa stilom i poput dive. Ponosite se vašim godinama, a s ovom frizurom to možete svima pokazati i izgledati odlično.
Pročitaj više

Malo drugačija bob frizura

Bob frizura je vrlo moderna, ali ne mora uvijek izgledati isto. Ovo je jedna malo drugačija bob frizura. Kada se od iza gleda, izgleda standardno, sve dok ne dođemo do prednjeg dijela koji je ipak mal...
Pročitaj više

Frizura za odvažne

Ovo je frizura za one odvažne koji vole izgledati drugačije. Slojeviti asimetrični način šišanja čine ovu frizuru vrlo neobičnom, ali zabavnom.
Pročitaj više

Buntovna postepena frizura

Postepena buntovna frizura je samo za hrabre. Ova frizura neće proći nezapaženo kada god se pojavite negdje.
Pročitaj više