Ovalno lice

Plavo, zlatno i blago narančasto

Stvarno neobična boja, ali nama se sviđa. Isto tako, frizura je idealna za svaki dan, lako se održava a vi ste u kratkom roku spremni za posao, izlazak, šetnju ili bilo što drugo.
Pročitaj više

Narančasto za sunčane dane

Odlična narančasta boja koja će još više osvježiti ove dane. Naravno, ova boja je samo za one hrabrije.
Pročitaj više

Jednostavnost je vrlina

Lijepa Roselyn Sanchez nosi jednostavnu frizuru. Šiškice su uvijek in, a ako dodate još ovako pokoji pramen izašli ste iz rutine.
Pročitaj više

U stilu Marliyn Monroe

Prekrasna Scarlett Johansson ima frizuru u stilu Marliyn Monroe i možemo reći da joj odlično stoji. Još uz to i crveni nokti i ruž, jednostavno dobitna kombinacija.
Pročitaj više

Ah, te pletenice

Svuda nas prate pletenice, a kako i ne bi kada odlično izgledaju u svakoj kosi.
Pročitaj više

Ispletena kruna

Ovo je idealna frizura za sve cure koje u ljetne dane žele zablistati kao proljetna vila. Pola kose isplete se u pletenicu i malim špangicama učvrstite pletenicu oko gleve prateći čelo. Ova frizura im...
Pročitaj više

Visoka punđa

Popularna pjevačica odlučila se za punđu dok je provodila svoje vrijeme na godišnjem odmoru na nekoj od svjetski poznatih egzotičnih plaža.
Pročitaj više

Crna kraljica

Opasna frizura za cure sa opasnim stavom. Nakostriješena frizura 8 pixi stilu izgleda kao stvorena za zločke kao što je Winona Ryder. Inače je Winona poznata kao najslavnija hollywoodska kleptomanka ,...
Pročitaj više

Blast 2 past

Slatkica Taylor uvijek izgleda slasno, baš kao kolačić na koji je i sama bacila pogled. Krasna plava kosa prirodne boje sa par lokni je uvijek pun pogodak. Ukoliko želite dobiti glam pin up look stavi...
Pročitaj više

Zavodljiva Meduza

Totalno neodoljivi stajling. Duga, gusta, crna kosa savršeno pristaje uz preplanulu put. Baš kao morska vila i meduza koja jednostavno ostavljaju bez daha svakog ko pogleda u njih.
Pročitaj više

Lady in red

Kidman klasika. Svijetlo crvena kosa sa velikim uvojcima uz crveni outfit, nepogrešiv stil savršene elegancije. Ova nijansa kose savršeno pristaje ženama svijetlije puti i plavih očiju kao Nicole.
Pročitaj više

Kako je sve počelo

Lady Gaga jedna je od najkontraverznijih pjevačica današnjice. Malo se koja pjevačka zvijezda može poistovjetiti sa njom. Totalno kul , totalno ne ponovljiva jednostavno GaGa! Ovo je stil sa kojim j...
Pročitaj više