Srcoliko lice

Vrckasta frizura koja skriva prve bore

prve bore počinju već nakon 25.U ranom 30 se počinu več dosta prikazivati na čelu i oko očuju. Ova vrckasta frizura skriva baš te prve bore i naglašava vaše prednosti, a skriva mane.
Pročitaj više

Frizura koja 50e pretvara u 40e

Ovo je jedna od najboljih frizura s kojom ćete skinuti zasigurno 10 godina. Plavi pramenovi savršeno kamufliraju sijede, dok slojevito ošišana kosa daje dodatni volumen, Frizura na koju se nikada neć...
Pročitaj više

Savršena frizura za 40-e

Drage naše dame ukoliko ste u svojim 40ima najbolja frizura za Vas je baš ova. Idealna slojevita kratka frizura savršeno će pristajati za svaku prigodu.
Pročitaj više

Skroz hot plavuša

Za najvručije dane preporučamo naj hot frizuru s kojom ćete sigurno biti u središu pozornosti. Poluznojna i jako sexy prva si na pozoru!
Pročitaj više

Duga pixica

Ova je frizura idealna za ozbiljnije gospođe. Jednostavna je za održavanje i primjerena je svim godinama.
Pročitaj više

Medeni ombre

Ombre frizura je vrlo moderna, a u kovrčavom izdanju je idealna baš za svaku prigodu. Kao npr. ova koju vam danas pokazujemo.
Pročitaj više

Frizura u bojama

Ako tražite nešto jedinstveno za sebe, ova će vas frizura oduševiti. Kombinacija plave i crvene, ostaviti će vas bez daha.
Pročitaj više

Duga piksica

Tko kaže da su sve piksice kratke. Pogledajte jednu puno drugačiju piksicu , za one djevojke koje ipak vole da kosa bude bar malo duža.
Pročitaj više

Duža asimetrična pixica

Za sve ljubitelje kratkih frizura imamo jednu vrlo zanimljivu pixie frizuru. Radi se o malo dužoj verziji asimetričnog načina šišanja. Pogledajte i možda dobijete inspiraciju.
Pročitaj više

Kratka ravna pixie

Ako tražite savršenu kratku frizuru za sebe, razmislite o ovoj modernoj kratkoj pixici za ravnu kosu. A da bi frizura bila još bolja, dodajte nekoliko pramenova nijanse roze boje.
Pročitaj više

Duga kosa

Duga kosa je oduvijek vrlo zavodljiva i privlačna muškom rodu. A evo kako ju možete stilizirati da dobijete još više na volumenu.
Pročitaj više

Moderna frizura

Predivna frizura može biti vrlo jednostavna, samo je bitno da pogodite savršenu boju i dužinu za sebe.
Pročitaj više