Srcoliko lice

Moderna gusta kratka frizura

Vrlo moderna kratka frizura koja će vas osvojiti. Možete ju nositi na više načina. Ono što ovu frizuru čini toliko privlačnom su plavi pramenovi koji joj daju novi moderni šarm.
Pročitaj više

Moderna undercut

Moderna undercut na stranu je idealna za mlade koje vole kratke frizure.
Pročitaj više

Jednostavna kratka frizura

Vrlo jednostavan look za svaki dan. Ova frizura je idealna za sve one koji ne znaju što bi sa svojom kosom. Jednostavna je za održavanje i lako ju je održavati prekrasnom.
Pročitaj više

Bob kratka frizura

Moderna bob frizura je idealna za sve, jer ima mnogo različitih varijanti. Od duge do kratke, a izgleda jednako dobro na ravnoj i kovrčavoj kosi.
Pročitaj više

Slatka mala punđa

U samo nekoliko koraka napravite preslatku bujnu punđu. Pogledajte kako. Zavežite visoki rep. Natapirajte kosu, zatim ju nježno umotajte oko gumice za kosu i pričvrstite, i to je to.
Pročitaj više

Ljubičasta pixie

Odaberete li kratku pixicu, ona ne mora izgledati obično. Da biste ju učinili ekstra zabavnom i drugačijom, izaberite neku posebnu boju kose.
Pročitaj više

Privlačna pixie

Prekrasna pixica posebno naglašava vaše oči i lice. Izgleda vrlo ženstveno, a najbolje stvar je to što je vrlo jednostavna za održavanje.
Pročitaj više

Crveni pramen

Prekrasna kratka frizura može biti još zanimljivija. Dodajte svojoj platinastoj boji pramenove u svojoj omiljenoj boji.
Pročitaj više

Frizura koja se ne fenira

Jednostavno neodoljiva kombinacija boba i slatke piksi frizure sigurno će vam zapeti za oko. Najbolje od svega je to što ovako slojevitu kosu nije potrebno fenirati, a uvijek će izgledati odlično!
Pročitaj više

Duga ili kratka

Najveća dilema kod žena je uvijek ista DUGA ILI KRATKA kosa, naravno. Mi znamo kako je to i zato vam želimo malo olakšati odluku. pogledajte našu prije i poslje fotku i odlučite se barem malo lakše za...
Pročitaj više

Rosso crvena - NOVI HIT!

Od obične slatkice do supermegkulfrajerice uz novi friz i hit boju koja je zaludila svijet. Unazad par godina crvena boja za kosu se ponovno vratila u modu. Ovoga ljeta nova crvena je zaludila žene - ...
Pročitaj više

Crno bijeli bob

Zanimljiva kombinacija s kojom ćete se osijećati prpošno i vedro. Asimetrija i kombinacija dvije izrazitio kontrasne boje napraviti će iluziju većeg volumena kose, tako da je frizura odlična za djevoj...
Pročitaj više