Trokutasto lice

Bob za pet

Na ljestvici od jedan do pet, ovaj bob je definitivno broj pet. Frizuru uvijek imate, dovoljno je kosu samo osušiti i po potrebi malo ispeglati. Savršena za sve prilike.
Pročitaj više

Čupava pixie frizura

Zabavne pixie frizure izbor su za zabavne curke. Frizura je gotova u trenu tako da imate više vremena za neke druge stvari. S ovom frizurom ne morate provoditi puno vremena u kupaonici, dovoljno ju je...
Pročitaj više

Šiške na pixie frizuri

Malo duže šiške na pixie frizuri daje ovoj frizuri malo drugačiji izgled. Imate li gustu kosu tada će šiške odlično izgledati na pixie frizuri, upravo ovako kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Pepeljasta plava s pramenovima

Želite li imati pramenove a ne imati presvijetlu kosu, onda je pepeljasta prava boja za vas. Pramenovi će dati moderan izgled i jednu novu svježinu.
Pročitaj više

Lješnjak pixica

Vrlo moderna i lijepa lješnjak pixica sa plavim pramenovima. Odlično je što s ovom frizurom možete raditi frizure, šiška na stranu, prema gore, a dovoljno su dugačke i za neke male kovrče.
Pročitaj više

Bob sa ekstra dugim šiškama

Pomalo čudna ali odlična bob frizura. Ekstra duge šiške na bob frizuri daje jedan izgled s prednje strane, a potpuni drugi izgled sa stražnje strane. Zabavna, neobična i moderna frizura.
Pročitaj više

Platinasto plava pixica

Jednostavna i vrlo chic frizura. Odlična frizura u svim prilikama, te je ne morate niti fenirati. Samo osušite, dodajte malo pjene za kosu i oblikujte šiške.
Pročitaj više

Klasična pixica

Iako je već postala pravi klasik, pixica nikada neće biti dosadna. Ona je uvijek lijepa frizura, u bilo kojoj dužini, a ovo je pravi primjer da je to upravo tako.
Pročitaj više

Duža pixica s tri boje

Odlična frizura za malo starije žene. Maknite se od sijedih ako ih već imate i stavite pramenove i to možda tri boje. Predivni tonovi za nadolazeću jesen.
Pročitaj više

Slavna bob frizura

Victoria Beckham proslavila je ovu bob frizuru pa se može reći da je tu sve krenulo. Razne kombinacije bob frizure, razne boje i pramenovi su pokrenuli nove trendove, te je sada bob frizura jedna od n...
Pročitaj više

Beachy waves

Valovita kosa ne mora biti samo za ljeto, možete ju nositi tokom cijele godine i izgledati odlično. Super frizura koja može biti za svaki dan ali i za neke posebnije trenutke.
Pročitaj više

Pixica s volumenom

Frizura nas pomalo podsjeća ne neke devedesete godine, ali je svejedno i dalje moderna i vrlo privlačna. Pristaje trokutastom licu ali i ženama u godinama.
Pročitaj više