Ženske frizure

80-e

Doba „Dinastije“ na malim ekranima ostavilo nam je u naslijeđe tzv. „natapiruše“. Veliki vikleri i tapirung stvaraju volumen. Dramatična frizura za dramatičnu večer.
Pročitaj više

Afro

Napravite afro uz pomoć sitnog minivala. Pramenovima u nijansama plave boje postići ćete prirodniji izgled.
Pročitaj više

Asimetrija

Klasični bob oživljen je dužim pramenom s jedne strane.
Pročitaj više

Zameo ju vjetar

Kosa prebačena na jednu stranu vraća nas u neka prošla vremena glamuroznih zavodnica. S jedne strane otkriven vrat i lice, a s druge strane zakriveno kosom. Za sve hard-to-get dive.
Pročitaj više

Labirint

Alicia je kraljica pletenica i isfurala ih je na bezbroj načina. Pronađite se i vi u u frizuri s pletenicama priljubljenima uz tjeme. Kombinacija ispletene i raspuštene kose izvrsna je za ljetne izlas...
Pročitaj više

Boja rubina

Ima nečeg divljeg u crvenoj boji kose. Čak i kad je nosi slatkica kao što je Ariana Grande. Odlično pristaje njenoj svijetloj puti i tamnim očima.
Pročitaj više

Lijepa Betty

America Ferrera nije bila ogledni primjer ni odjeće ni frizure u seriji „Ugly Betty“ koja ju je proslavila. No, u stvarnom životu njezina kosa je sasvim druga priča. Odličan primjer kako dati formu gu...
Pročitaj više

U visokom društvu

Obična punđa omotana pramenom kose da se ne vidi elastična vrpca. Odlična za svečane prigode, a ukoliko ste nižeg rasta, doimat ćete se višim barem 10 cm.
Pročitaj više

Kontrastiranje

Ako imate svijetlu kosu, poigrajte se detaljima kao što su razne ukosnice, kopče, trake ili rajfovi tamnijih kontrastnih boja. Djeluje izrazito efektno.
Pročitaj više

Charleston

Oživite 20-e godine 20. st. uz istanjenu bob frizuru. Pramenovi oko lica uvijeni su u „špicu“ za onaj poseban elegantni look. Nabavite plesnog partnera uz obaveznu odjeću s resicama.
Pročitaj više

Prijateljica

Kad god je Jen promijenila frizuru, pokrenula je neki novi trend. Ova frizura ju je proslavila u popularnoj seriji „Prijatelji“. Postepeno šišanje i različito uvijeni krajevi kose sa svjetlijim pramen...
Pročitaj više

Bad hair day

Svima se događa dan kad nam kosa baš nikako ne stoji. Nabavite dobar šešir i riješite problem. Nitko ne mora znati što se događa ispod. Pustite nekoliko pramenova, a ostatak neposlušne kose skupite is...
Pročitaj više