Zvijezde

Nicole Richie

Dok drugi mijenjaju oblik frizure, neki mijenjaju boju kose, ali ne u klasične boje već žarke, upečatljive poput ove ljubičaste. No, koliko god bila drugačija, super joj stoji.
Pročitaj više

Keira Knightley

Kao i mnoge druge glumice i Keira se odlučila za modernu pixicu. Kratka frizura lijepo joj je oblikovala lice, a na čelo joj pada ju seksi zavodljive šiške koje može stilizirati na razne načine.
Pročitaj više

Hayley Williams

Poznata pjevačica oduvijek je voljela neki poseban i drugačiji look. Punkerska frizura u kričavoj boji jedna je od njenih mnogobrojnih ludih frizura. Definitivno je posebna i drugačija.
Pročitaj više

Emma Watson

Mlada britanka svoju je dugu pixicu odlučila stilizirati na moderan razbarušeni način. Seksi razdjeljak na stranu idealan je za svečane prigode.
Pročitaj više

Resse Witherspoon

Elegantna moderna frizura za svečane prigode. Kratki valoviti bob sa nježnim šiškama idealan je za posebne događaje.
Pročitaj više

Nicole Anderson

Mlada prekrasna glumica, kao i mnoge njezine kolegice, svoju je dugu kosu odlučila skratiti, al u bob stilu. Prekrasna smeđa kosa do ramena lijepo je uokvirila njeno lice, a simpatične šiške savršeno ...
Pročitaj više

Angelina Jolie

Prekrasna glumica uvijek je imala dugačku smeđu kosu i to joj najbolje i stoji. Gusta prirodna boja uvijek je najbolji izbor stoga, ako ne volite promjene, ostanite svoji i prirodni.
Pročitaj više

Halle Berry pixica

Poznata glumica prva je među zvijezdama skratila kosu i već je neko vrijeme nosi. U tome nikako nije pogriješila jer je i dalje privlačna svim muškarcima.
Pročitaj više

Mena Suvari

Poznata glumica odabrala je klasičnu bob frizuru koja joj super stoji. Dugačke šiške savršeno su se uklopile. Ženstvena i zavodljiva frizura koja vam uvijek treba biti na vrhu liste. Samo trebate pron...
Pročitaj više

Julianne Hough

Pixie frizure su i dalje popularne među holivudskim damama. Svoju naklonost pixie frizuri pokazale su i plesačice. Elegantno stilizirana pixie frizura izvrsno pristaje mladoj dami.
Pročitaj više

Rita Ora

Mlada glumica odlučila je svoju pixicu zalizati. I u tome nije pogriješila. Elegantna kratka frizura prikladna je za svečane događaje poput vjenčanja, krizme, pričesti, razne godišnjice, ali možete u ...
Pročitaj više

Kristen Bell

Plavokosa glumica voli jednostavnost. Jednostavna frizura do leđa sa klasičnim šiškama uvijek je pametan i sigurna odabir, a to će mnoge žene odabrati.
Pročitaj više