Boja meda

Medeno sa bojom lješnjaka

Odlična malo kraća bob frizura sa medenim pramenovima u kombinaciji sa bojom lješnjaka. Idealno za jesenske i zimske dane.
Pročitaj više

Duge bob frizure

Ima različitih stilova bob frizure, asimetrične, duže šiške, kraća kosa otraga a duža naprijed. Ovo su samo neki primjeri popularne bob frizure.
Pročitaj više

Medeno plavi bob

Medena i plava svakako ide zajedno, to se vidi upravo po ovoj slici. Svaki bob može dobiti pravu svježinu s ovim bojama.
Pročitaj više

Gusta kosa ispod ramena

Lijepa i neobična frizura. Iza je ošišana kraće dok su šiške naprijed duže. Nije neuobičajeno, ali svakako ne vidimo često ovakav tip frizure.
Pročitaj više

Pixie ili bob

Moglo bi se reći da je ovo malo duža pixie frizura, ali i da je malo kraći bob. U svakom slučaju, frizura izgleda moderno sa oštrim linijama. Vrlo privlačno i ženstveno.
Pročitaj više

Pepeljasta plava s pramenovima

Želite li imati pramenove a ne imati presvijetlu kosu, onda je pepeljasta prava boja za vas. Pramenovi će dati moderan izgled i jednu novu svježinu.
Pročitaj više

Od tamnije prema svjetlijoj

Danas sve popularniji način bojanja, od tamnije prema svjetlijoj. Odličan izbor za moderne cure, a ovako nešto izgleda odlično s valovima baš kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Čupava frizura

Chic čupava frizura odgovara pomalo buntovnim curama. Ako niste tip osobe kojoj sve mora biti kao po špagi, onda zasigurno volite ovakve čupave i razbarušene frizure.
Pročitaj više

Zlatno medena frizura

Frizura devedesetih sada se opet vraća u modu. Kratka pixica u zlatno medenoj varijanti izgleda savršeno, svježe i vrlo chic.
Pročitaj više

Heidi pletenice

Svi se sjećamo Heidi i njezinih pletenica. Naučite napraviti upravo takve pletenice slijedeći ove slike.
Pročitaj više

Vodopad pletenice

Slika nam pokazuje kakve sve vodopad pletenice postoje. One su vrlo lijepe, privlačne te su odlične za sve prigode.
Pročitaj više

Valovi u platinastoj boji

Predivne frizure dolaze i u ovoj boji kosi. Valovi naglašavaju boju, a kratka kosa do ramena ne mora nikako biti dosadna, a to se vidi po ovoj slici.
Pročitaj više