Boja meda

Francuske pletenice

Jedna obična pletenica u kosi, u repu ili punđi može tvoriti jednu predivnu frizuru koju možete nositi svaki dan, ali za neke posebnije prigode. Kod pletenica je to najbolji dio, stvorene su za sve.
Pročitaj više

Pletenica na drugačiji način

Odlična pletenica na malo drugačiji način. Ovdje vežete pramenove, a krajnji rezultat je odličan. Samo izvučete krajeve i dobiti ćete bujnu pletenicu na drugačiji način.
Pročitaj više

Valovita s pramenovima

Različiti stilovi bojanja kose dali su poseban izgled frizurama, a različite dužine i razni pramenovi došli su do ovakvih lijepih frizura. Dug ili kratka kosa oni će uvijek izgledati prelijepo.
Pročitaj više

Bob sa pramenovima

Bob frizure nikada nisu dosadne te su uvijek bile popularne. U jednoj boji ili ovako s pramenovima uvijek su u trendu. Kakav stil odabrati, ostaje samo na vama.
Pročitaj više

Jesenska frizura

Predivna frizura za jesen. Želite li malu promjenu, svježiju frizuru, probajte s ovom. Nećete pogriješiti stavite li pramenove u ovome stilu, moderno i mladenački.
Pročitaj više

Kako koristiti suhi šampon

Sada postoji i šampon za suho pranje kose. Odlična stvar ako vam je kosa malo masna kod korijena. Par poteza sa ovim šamponom i vaša će kosa izgledati svježa.
Pročitaj više

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Party frizura

Odlična party frizura koju vrlo lako možete napraviti kod kuće i to sami. Napravite par repića, od njih pletenice i spojite pletenice u punđu. Lako i jednostavno.
Pročitaj više

Gusti bob i duge šiške

Ovo je bob sa volumenom, a duže šiške daju frizuri jednu novu dimenziju i moderan izgled. Frizura je laka za održavanje, a potrebna vam je samo pegla.
Pročitaj više

Pletenica sa cvjetovima u kosi

Vrlo lijepa i romantična frizura. Pletenice nikada nisu dosadne, a ako im dodamo još i male cvjetiće izgledaju predivno.
Pročitaj više

Klasična frizura

Može se reći kako je ovo već klasična frizura, ali nikako dosadna već moderna i vrlo lijepa. Frizura za svaki dan koja pristaje bilo kojoj kombinaciji.
Pročitaj više

Razbarušeni tvist

Savršeni primjer kako jednostavna frizura može biti zabavna i svečana. Odlična je za svaki dan, ali nećete pogriješiti ni za svečanije trenutke. Vrlo ju je jednostavno napraviti, samo slijedite korake...
Pročitaj više