Duga kosa

Elegantni valovi

Za posebnu prigodu u današnje vrijeme je moderno odabrati valovitu kosu, ali uredne valove koje ćete stilizirati na jednu stranu i tako dobiti prekrasnu i zavodljivu frizuru.
Pročitaj više

Zelene nijanse

Možda su vam ove obične boje dosadile i želite nešto novo. Ovo je jedan od brojnih odabira koji će vas istaknuti.
Pročitaj više

Plavo i platinasto

Kombinacija dvije nijanse koje možda ne biste rekli da će izgledati dobro, ali zaista se vraćaju u modu. Pogotovo taj look devedesetih koji je tih godina bio doista popularan.
Pročitaj više

Blago ružičasti odsjaj

Uz plavu kosu uvijek možete odabrati prekrasni ružičasti odsjaj, gotovo zlatno rozi jer je upravo to danas u modi i super izgleda.
Pročitaj više

Pletenica sa punđom

Ovo je jedna od vrlo jednostavnih frizura, a opet dovoljno svečana za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili krizme i ostalih sakramenata.
Pročitaj više

Frizura poput sirene

Upravo na ovoj slici vidjeti ćete kako napraviti prekrasnu frizuru poput prave sirene. Uz malo truda i vremena imati ćete prekrasnu frizuru za ljetne dane.
Pročitaj više

Christina Aguilera stil

Kada je bila mlađa i u svojim najvećim trenucima slave, Christina je imala upravo ovakve pramenove, a danas se ponovno vraćaju u modu ukoliko biste se voljeli nakratko vratiti u te dane.
Pročitaj više

Svijetli pramenovi i tamna podloga

Mnoge žene se neće usuditi, ali danas jako dobro prolaze tamne boje sa svijetlim pramenovima, pogotovo kada odlučite malo posvijetliti svoju kosu, kao i na slici.
Pročitaj više

Ljubičasti balayage

Balayage tehnika se uvijek najbolje primijeti ako odaberete neku upečatljivu boju, poput ove ljubičaste. Toliko je zavodljiva i upečatljiva, a ujedno ženstvena i prekrasna.
Pročitaj više

Crna kosa sa sivim pramenovima

Sive boje se nikako ne možemo riješiti. Pogotovo kada pogledate ovu savršenu nijansu koja odlično pristaje na crnu kosu.
Pročitaj više

Punđa od običnog repa

Pogledajte samo koliko je lako napraviti jednostavnu, a opet glamuroznu frizuru bilo za posao ili neki poseban i svečaniji događaj. Potrebna vam je tek gumica, ukosnice i figaro za kosu te malo strplj...
Pročitaj više

Zlato roze boje

Morate priznati kako ova boja kose jednostavno oduzima dah. Tako nježna i ženstvena, istovremeno moderna i zavodljiva. Prekrasno pristaje uz svijetlu put.
Pročitaj više