Duga kosa

Živahna platinasta frizur

Učinite nešto zanimljivo za sebe i odaberite prekrasnu platinastu boju koja će oživjeti vaš izgled. Pogledajte koliko ona privlačno izgleda.
Pročitaj više

Pramići za pamćenje

Super zabavni pramenovi nikada ne izlaze iz mode. Ako volite eksperimentirati sa svojim izgledom, pramenovi su vam odlična ideja jer će vam dati super zabavni izgled, kao ovi na slici.
Pročitaj više

Sexy friz

Danas žene zavode na razne načine. Jedan od njih je i frizura, kao na primjer ova super sexy frizura s pramenovima.
Pročitaj više

Kovrčavo ili ravno

Jeste li više tip koji voli kovrčavu ili ravnu kosu? U svakom slučaju, danas možete nositi i jedno i drugo. Uz malo vježbe obje frizure možete napraviti kod kuće, ali ako želite savršeni look ipak ćet...
Pročitaj više

Platinasti pramići

Ako vam je dosadila vaša boja, isprobajte ovakve pramenove i oživite svoju kosu. Izgledati ćete moderno i puni samopouzdanja.
Pročitaj više

Medeni ombre

Ombre frizura je vrlo moderna, a u kovrčavom izdanju je idealna baš za svaku prigodu. Kao npr. ova koju vam danas pokazujemo.
Pročitaj više

Jagodasta plava

Frizure koja je vrlo popularna, pogotovo među slavnima. Mješavinom nježne crvene i plave kose dobijete ovu predivnu nijansu.
Pročitaj više

Prirodni look

Sve je popularno u današnje vrijeme, ali prirodna boja je još uvijek pri samom vrhu. Pogledajte pramenove koji izgledaju predivno i prirodno.
Pročitaj više

Šareni pramenovi

Frizura u više boja je još uvijek vrlo popularna. Pogledajte super zabavnu kombinaciju pramenova na tamnoj kosi.
Pročitaj više

Mladenačka frizura

Kada želite začiniti svoj stil odaberite pramenove, alli ako vam i to nije dovoljno, odaberite dvije boje za svoje pramenove i na taj način ostvarite prekrasnan izgle za kojim će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Pramenovi u najpopularnijim stilovima

Kako pramenovi odlično izgledaju u različitim stilovima. Od ravne kose, do valovite i kovrčave, pramenovi vam ističu kosu i naglašavaju boje.
Pročitaj više

Sombre/ ombre

Znate li razliku između dva najpopularnija načina bojenja kose u zadnje vrijeme? Ombre i sombre su vrlo slične frizure ali ipak postoji razlika, a najlakše ćete ju shvatiti ako vam ju pokažemo na prim...
Pročitaj više