Pletenice

Prekrasna pletenica

Klasične pletenice nisu više dovoljno elegnatne za vjenčanja i potrebno je više truda kako bi očarali svojom frizurom. Evo kako i možete napraviti pletenicu koja oduzima dah.
Pročitaj više

Visoka punđa s pletenicom

U par koraka napravite ovu predivnu frizuru. Visoka punđa sa pletenicom dat će običnoj punđi jedan novi luk. Super frizura za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Ispleteni rep

Vaš rep koji nosite skoro svaki dan ne mora biti dosadan. Ispletite ga i probajte to na ovaj način. Samo par koraka vas dijeli od super frizure i super repa koji više neće biti dosadan.
Pročitaj više

Morska pletenica

U samo par koraka napravite ovu prekrasnu frizuru sa detaljom koji je vezan uz more. Idealno za neka vjenčanja na moru ili samo neki izlazak dok ste na godišnjem odmoru. Romantično, lijepo i savršeno.
Pročitaj više

Boho pletenica

Idealna frizura za jesenske dane. Iako je vrlo jednostavna ova frizura može biti i vjenčana frizura za jesenska vjenčanja. Boho stil daje određenu dozu romantike, a vi se u njoj osjećate opušteno i sr...
Pročitaj više

Pletenica kao rajf

Ne trebate imati neke posebne dodatke za kosu, poput ukosnica, rajfova ili trakica, ukrasite svoju kosu upravo svojom kosom i to pletenicom. U par koraka napravite od svoje kose rajf.
Pročitaj više

Punđa i pletenica u par koraka

Ispletite duge šiške u pletenicu i završite s punđicom. U ovom slučaju je samo pola kose dignuto što frizuri daje malo drugačiji izgled od klasične podignute kose. Isprobajte za neki večernji izlazak.
Pročitaj više

Pletenice za odličan friz

U samo par koraka napravite ovu svečanu frizuru koju zapravo možete i isfurati i za svaki dan, pogotovo ljeti. Počastite se frizurom koju možete sami napraviti u četiri koraka.
Pročitaj više

Svečana pletenica

Trebate li neku svečanu frizuru a da ne morate kod frizera, isprobajte ovu. Ne morate biti stručnjak, ako imate dužu kosu svakako biste ovo trebali uspjeti. Samo par koraka do super svečane frizure.
Pročitaj više

Super punđa za svaki dan

Tražite idealnu frizuru za neku posebnu prigodu ili jednostavno za svaki dan. Ne da vam se stalno nositi isti rep ili punđu? Sada je vrijeme da isprobate nešto novo. Pogledajte korak po korak kako nap...
Pročitaj više

Zabavna frizura

Napravite super frizuru sa pletenicom za neki zabavni događaj. Pogledajte kako. Nakovrčajte kosu pomoću uvijača. Zatim krenite plesti pletenicu od šiški. Kada je pletenica gotova, pričvrstite ju iza i...
Pročitaj više

Jednostavne lijepe frizure

Ako volite lijepu frizuru, ali nemate inspiracije ili nemate volje previše vremena trošiti na pravljenje frizere, mi ćemo vam pomoći. Pogledajte neke od prekrasnih frizura. Vrlo su jednostavne za izra...
Pročitaj više