Pletenice

Ekstravagantna punđa s repom

Možete li se zamisliti s ovakvom frizurom? Ako je vaš odgovor da, nemate što više razmišljati. Odlično pristaje haljinama užeg kroja i sa čipkom. Romantika je zagarantirana.
Pročitaj više

Djevojčice i pletenice

Sigurno nema ljepše od toga nego vidjeti djevojčice sa ovako lijepim frizurama i pletenicama. Malene princeze jedva čekaju imati neku frizuru pa im napravite jednu od ovih.
Pročitaj više

Punđa i pletenica u jednom

Samo par koraka dijeli vas od ove predivne frizure. Sami ju možete napraviti kod kuće i dovoljno je samo malo strpljenja i spretne ruke. Frizura je idealna za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pletenice i punđe

Te divne frizure sa pletenicama i punđama. Dovoljna je jedna punđa ili jedna pletenica u kosi kako bi se postigla savršena frizura. Odaberite jednu od ovih za savršen izgled.
Pročitaj više

Elegantno i profinjeno

Ako želite postići elegantnost, profinjenost i ženstvenost onda su ovo prave frizure za vas. Prave dame koje žele postići taj look odabrati će ove elegantne frizure koje će sigurno druge ostaviti bez ...
Pročitaj više

Vjenčane frizure za svaki stil

Odabir frizure za poseban dan nije ponekad lak zadatak, ali sva sreća, prije toga dana možete isprobati više frizura i odabrati onu koja vam se najviše sviđa. Isprobajte neku od ovih, možda je jedna o...
Pročitaj više

Vilinska pletenica

Prvi pogled na ovu frizuru podsjeća na vile i njihove predivne i neobične frizure. Ovako nešto zasigurno neće proći neopaženo, a garantira poseban izgled i odličan dodatak bilo kakvoj svečanosti.
Pročitaj više

Ekstra svečane frizure

Možete samo birati koju ćete od ovih šest frizura. Svaka je posebna, svečana i sa ni jednom ne možete pogriješiti. Odaberite vaš stil i naravno ono što vam se najviše sviđa.
Pročitaj više

Ekstra vjenčana pletenica

Želite li romantiku za svoj najljepši dan u životu onda ćete to postići sa ovom frizurom. Romantična ekstra pletenica sa uvojcima i ružom u kosi će se zasigurno pamtiti.
Pročitaj više

Djevojčice sa pletenicama

Djevojčice se također vole uređivati i imate prekrasne frizure. Ovo su samo neki primjeri kako dječja frizura može izgledati predivno i sa ukusom.
Pročitaj više

Pletenica kao svečana frizura

Predivne svečane pletenice idealne za proljetna i ljetna vjenčanja. Spuštena, podignuta, pletenica na pola, kako god odlučite predivna frizura je zagarantirana.
Pročitaj više

Pletenice sa vrpcama

Pogledajte neobične i predivne pletenice sa vrpcama. U pletenicu možete staviti bilo koju vrpcu, bilo koje boje i dobiti još ljepšu frizuru. Idealno za djevojčice.
Pročitaj više