Maturalna večer

Visoka frizura

Moderna rokerska frizura koju morate imati, pogotovo ako idete na neki ludi koncert. Možda će vas frizura malo povisiti, ali ćete izgledati moderno i totalno drugačije.
Pročitaj više

Undercutovi

Pogledajte ove moderne frizure, koja vam se najviše dopada? Isti stil, različiti oblici. Odaberi jedan i pokaži svima svoju novu trendi frizuru. Vjerujem kako će se svi oduševiti vašim novim izgledom....
Pročitaj više

Elegantna rokerica

Rokerski stil također može biti elegantan. Pogledajte sliku i sami se uvjerite. Od sada ne morate mijenjati svoj rokerski stil kada idete na neki svečani događaj. Samo ju stilizirajte kako treba.
Pročitaj više

Crna kosa sa crvenim pramenovima

Imate crnu dugačku kosu i dosadila vam je? Zašto biste mijenjali boju kada možete dodati jednu. Tamni crveni pramenovi savršeno će se uklopiti, a vi ćete imati modernu i zavodljivu frizuru.
Pročitaj više

Moderna rokerica

Frizura koju neće mnogi odabrati zbog totalno drugačijeg stila koji samo hrabre žene mogu nositi. Prave rokerice će obožavati ovu frizuru te će ju ponosno nositi.
Pročitaj više

Asimetrična frizura

Neobičan friz za posebne žene, otkačene. One koje vole drugačije stvari i vole se osjećati posebno. Crna boja kose sa upečatljivim crvenim pramenovima.
Pročitaj više

Ravna shaggy frizura

Za tešku i gustu kosu najbolja varijanta je slojevito šišanje koje će spriječiti vašu kosu da beživotno pada i podariti joj teksturu. Shaggy frizure su vrlo popularne i sada je pravo vrijeme da si dop...
Pročitaj više

Rokerska frizura

Kratko ošišana otraga, a naprijed duge asimetrične šiške prava je frizura za rokerice, ali i svaku drugu ženu kojoj se sviđa oblik. Uivjek možete staviti drugu boju.
Pročitaj više

Rokerska raščupana kosa

Jedna posve obična frizura u raščupanom rokerskom izdanju. Postepeno ošišana kosa koja uokviruje lice i guste duge šiške koje odgovaraju svim tipovima lica.
Pročitaj više

Gwen Stefani - neobična punđa

Gwen stefani uvijek ćemo pamititi kao zavodljivu platinastu plavušu koja je ostavila veliki trag u svijetu frizura sa svojim neobičnim i maštovitim frizurama.
Pročitaj više

Rokerska pletenica

Neobična, raščupana pletenica u rokerskom điru! Uz ovu frizuru kombinirajte odjeću od crne umjetne kože i opasnu štiklu! Ako ste rokerica u duši, s ovom frizurom ćete pokazati svoj stav!
Pročitaj više

Cool frizzz!

Za ovaj cool, zabavan friz treba vam samo nekoliko ukosnica, lak za kosu i pegla za kosu. Možda vam koraci na prvi pogleda djeluje malčice komplicirano, ali kada bolje pogledate shvatiti ćete da to ni...
Pročitaj više