Maturalna večer

Opasna Electra

Odlična frizura s pletenicama! Kosa je posve raspuštena a samo na lijevoj strani ispletene s 3 tanke pletenice. Pomalo rokerski i totalno kul!
Pročitaj više

Smeđa pletenica!!

Što s dugom kosom?! Evo odgovora! Ispletite pletenicu koja će rubno pokupiti kosu i osloboditi pogled na vrat što je iznimno sexy. Kako bi razbili smeđu monotoniju ubacite koji plavi pramen da se boje...
Pročitaj više

Rokerska pletenica

Rokerice, evo nešto i za vas! Zašto bi svaka pletenica morala biti romantična?? Pun pogodak za subotnji izlazak!
Pročitaj više

Buntovna Miley

Nekadašnja slatkica Miley Cyrus nedavno je potpuno promijenila imidž! Iz slatkice pretvorila se u pravu buntovnicu!
Pročitaj više

Trendi rokerska frizura

Crni kožni odjevni predmeti ove godine su stopostotni must have! Frizura poput ove savršeno će upotpuniti kožnu kombinaciju! Idealno za subotnji izlazak!
Pročitaj više

Neobičan ukras za kosu!

Od kada je Lady Ga Ga isfurala trend vezanja kose u mašnu taj pomodni način friziranja ne prestaje očaravat teen generaciju ali i nešto ozbiljnije dame. Mi vam predlažemo da pojednostavite friziranje ...
Pročitaj više

Frizura za noćni izlazak!

Vatreno crvena idealan je odabir za svaku ženu koja želi "zapaliti" noć. Sa ovom frizurom sigurno nećete ostati nezapažene. Na vama je samo da odaberete pravi outfit za većernji party!
Pročitaj više

Rock na najjače!!

Prava rockerska frizura! Rokeza je oduvjek bila pravi odjek bunta i anarhije! Ukoliko i vi želite biti jedinstveni i iskazati svoj stav, mi vam nudimo jedinstvenu rekezicu nešto modernijeg i elegantni...
Pročitaj više

Podignuta kosa u polurep!

Idealna frizura ukoliko želite da vam make upe dode do izražaja. Maknite kosu s lica u podignuti polurep prateći sličice od 1 do 10 i vaša savršena frizura je gotova!!
Pročitaj više

Medena frizura!

Ova frizura je idealna za djevojku koja želi bit trendi u svakom trenutku. Topla medeno crvenkasta nijansa sa malo tamnijim pramićima savršeno odgovara svakom tipu kože. Sve u svemu kul friz!
Pročitaj više

Budi kao Amy!

Svi se sjećaju dive Amy Winehouse koja je vokalno rasturila glazbene ljestvice. Njen osebujan stil friziranja pokrenuo je trend košnice i jake šminke. Jedno vrijeme su posvuda plazile njene natapirane...
Pročitaj više

Kao Rihanna!

Frizure.hr vam nude idealnu frizuru u Rihanninom stilu , za sve curke koje traže kul frizuru za ove vruće ljetne dane! Jednostavno genijalna frizura za sve curke koje vole kraću kosu. Cure navalite!!!
Pročitaj više