Rođendan

Ženstvena punk frizura

Prava punkerica zna što želi, a to je prava frizura koja će govoriti o njezinom stilu i osobnosti. Ženstvena frizura sa svijetlo ljubičastim nijansama.
Pročitaj više

Sijeda kosa sa pramenovima

Nešto totalno drugačije i posebno. Frizura koju će svatko primijetiti. Sijeda kosa sa nekoliko svijetlih šarenih pramenova, poput zelenih, rozih. Zaista otkačena frizura.
Pročitaj više

Kratka zelena frizura

Još jedna frizura koju morate isprobati, ukoliko volite biti u centru pažnje. Punk frizura u zelenoj boji istaknut će vaše oči i lice.
Pročitaj više

Frizura budućnosti

Budite među prvima i napravite ovakav undercut. Idealna frizura za punkerice, ali i sve druge djevojke koje vole nešto potpuno drugačije što će ih istaknuti.
Pročitaj više

Duga kosa i undercut

Jeste li spremni za ovakvu promjenu? Nemojte dugo razmišljati već svežite kosu i uzmite mašinicu u ruke.
Pročitaj više

Punk frizura

Moderna i trendi frizura koju morate imati, a razlog tome je napisan na slici. Kratka kosa je preslatka i upravo zato ju cure ne bi trebale nositi, ali tko ne voli biti sladak stoga odaberite ovu friz...
Pročitaj više

Otkačeni undercut

Klasičan undercut i onda dugačke šiške pune boje. Crveni pramenovi, narančasti, rozi sa nekoliko crnih. Prava punkerska frizura koju morate odabrati.
Pročitaj više

Vatrena frizura

E ovo je pravi undercut. Što kažete? Biste li se ikada mogli zamisliti sa ovom frizurom? Prava vatrena frizura za pravu vatrenu ženu.
Pročitaj više

Punkerska pletenica

Postoji bezbroj načina i stilova s pletenicama u glavnoj ulozi. Do sada smo najčešće viđali romantične, boho i svečane frizure s pletenicama ali evo i jedne posve drugačije - punkerske pletenice! Pa t...
Pročitaj više

Ekscentrična punk frizura

Rijetki su oni koji će pokušati eksperimentirati s ovakvom frizurom. Ističu se zanimljivi pramenovi u plavoj i rozoj boji te turbo kratke šiške koje u ovoj formi tvore zaista nesvakidašnju frizuru.
Pročitaj više

Asimetrična pixica rozih pramenova

Frizura u neo punk stilu oduševit će sve ljubitelje neobičnih frizura koje pomiču granice. Zahvaljujući dužim šiškama, ovu frizuru možete stilizirati na mnogo načina.
Pročitaj više

Vatrena punkerska frizura

Frizura inspirirana punkerskim izričajem oduševljava svojim vatrenim nijansama. Kraća odotraga s dužim šiškama naprijed, frizura je koju će si priuštiti žene sa stilom.
Pročitaj više