Rođendan

Frizura duginih boja

Nesvakidašnji spoj boja! Ovdje ima svega; žute, plave, roze, crvene... Ako ste mladi i skloni eksperimentiranju, samo naprijed!
Pročitaj više

Lollipop frizura

Zanimljive, vesele boje koje nas podsjećaju na najdraži slatkiš prošlog stoljeća... Još jedna dobra ideja za sve one koji su spremni eksperimentirati s bojama.
Pročitaj više

Srčeko

Rijetko tko će se odvažiti na ovakvu boju kose... Ali pletenice u obliku srca svakako možete isprobati, bez obzira na boju kose..Ili ih barem ispletite svojoj djevojčici.
Pročitaj više

Punkerska frizura

Punk nije mrtav! Neobična frizura koju će se usuditi isfurati samo prave, nabrijane punkerice!
Pročitaj više

Kosa u duginim bojama

Iako je ljeto na izmaku, ne znači da moramo odustati od veselih boja i zaviti se u sivo ili smeđe. Razbijte monotoniju s veselim bojama! Samo za odvažne!
Pročitaj više

Kul boja Kul friz!

Totalno otkačeno, moderno i trendi, sve su to riječi kojima možemo opisati ovu frizuru. Krači djelovi kose su obojani tamnijom bojom meda dok su gornji duži slojevi zlatkasto medene boje, takvo nijans...
Pročitaj više

Moderna Rokeza!

Budite totalno INN i moderne, složite same svoju rokezu. Rokeza je 80-ih bila izričaj bunta i anarhije. Mi vam savjetujemo da se odvažite i složite irokezu, učinite je elegantnom i zarulajte večernji ...
Pročitaj više

Anarhija u kosi

Keira Knightley u punk rock izdanju. Kosa je "začešljana" u nekoliko smjerova čime do izražaja dolaze pramenovi boje meda i slojevito šišanje. Za žene s kraćom kosom i – stavom.
Pročitaj više

Johnny Depp - kosa do ramena

Iako je nekada davno imao puno kraću kosu, Depp-a ipak najviše pamtimo po poludugoj kosi koja je nemarno padala do ramena. Da ne bude dosadno, nabacite i pokoji pramen u nekoj upečatljivoj, živoj boji...
Pročitaj više

Moderna footbalerka

U ovom retro stilu 80-ih dodana je nota svježeg i modernog stajlinga. Šiške i jako postepeno šišanje naglasile su njeno porculansko lice.
Pročitaj više

Irokeza za prave frajere

Ovo je prava frizura za sve frajere i one koji se tako osjećaju.
Pročitaj više

Samo za one koji nose punk u sebi

Čini se da punk živi u ovo dvoje mladih. Kažu da slika govori tisuću riječi pa prosudite sami.
Pročitaj više