Beachy waves

Kovrčajte pomoću repa

Želite li samo dio nakovrčane kose tada imate samo jedan način, a to je upravo rep. Svežite dva visoka repa sa strane te krenite kovrčati. Kada završite, skinite gumice i protresite kosu. Nanesite la...
Pročitaj više

Prekrasne prirodne kovrče

Prigrlite svoje kovrče i pustite ih neka sjaje u svom punom sjaju. Ovakav friz obožavaju svi, a dodatno ćete ih istaknuti u nekoj drugačijoj i svjetlijoj boji.
Pročitaj više

Valovita crna kosa

Tamnoputim ženama zasigurno najbolje pristaje crna kosa, iako uvijek mogu odabrati i druge boje. Crna kosa i crveni ruž učinit će od vas zavodnicu.
Pročitaj više

Valovi boje lješnjaka

Idealna boja kose ako ne želite presvijetlu boju. Kombinacija lješnjaka i meda odlično se slaže i ima neku dobru vibru.
Pročitaj više

Iz duge u kratku

Odlična promjena. Dosta vam je kose koja samo visi, nema nekog volumena ili samo želite jednu dobru promjenu. Ovako nešto je pun pogodak, a pkoji pramen u kosi zaista čini razliku.
Pročitaj više

Valovi u platinastoj boji

Predivne frizure dolaze i u ovoj boji kosi. Valovi naglašavaju boju, a kratka kosa do ramena ne mora nikako biti dosadna, a to se vidi po ovoj slici.
Pročitaj više

Valovita s pramenovima

Različiti stilovi bojanja kose dali su poseban izgled frizurama, a različite dužine i razni pramenovi došli su do ovakvih lijepih frizura. Dug ili kratka kosa oni će uvijek izgledati prelijepo.
Pročitaj više

Jesenska frizura

Predivna frizura za jesen. Želite li malu promjenu, svježiju frizuru, probajte s ovom. Nećete pogriješiti stavite li pramenove u ovome stilu, moderno i mladenački.
Pročitaj više

Kako napraviti valove

Korak po korak do savršenih valova u kosi. Slijedite upute i imajte savršenu frizuru svaki dan. Valovi su odličan izbor u svakoj situaciji.
Pročitaj više

Novi pramenovi

Potrebno je tako malo da bi se frizuri vratio njen sjaj. Malo pramenova, malo lijepih valova u kosi i frizura je tu.
Pročitaj više

Predivna boja konjaka

Odlična boja konjaka i još bolja frizura. Napravite ove jeseni nešto drugačije i obojite svoju kosu na ovaj način. vaša će frizura zablistati a vi ćete se osjećati odlično.
Pročitaj više

Šest vrsta boja

Šest prekrasnih frizura za prekrasnu jesen. Izaberite jednu od ovih boja kako biste napravili promjenu i ušli svježi u novo godišnje doba.
Pročitaj više