Bob

Bob do brade sa šiškama

Još jedan klasičan bob friz, ali na moderan način. Bob seže do same brade te ide prema unutrašnjosti lica. Šiške su guste, iako djelomice padaju na stranu.
Pročitaj više

Duge šiške uz kratki bob

Moderna bob frizura ove dužine idealna je za žene koje nisu dovoljno hrabre za pixice, a poželjeli su skratiti svoju kosu ne bi li si olakšale vruće ljeto, ali i promijenile frizuru.
Pročitaj više

Umjereni balayage

Dodajte svojoj prirodnoj kosi nešto drugačije, tek par nijansi svjetliju boju. Naglasite svoju smeđu boju, a i tamne oči. Nježni balayage i bob frizura u valovitom izdanju su pravi pogodak.
Pročitaj više

Bob frizure na razne načine

Nemojte uvijek birati samo jedan oblik boba u jednoj boji. Promijenite svoj izgled i koji puta nabacite nešto novo i drugačije kako biste osjetili nešto drugo.
Pročitaj više

Gusti bob u klasičnom obliku

Koji god bob oblik odaberete ne možete pogriješiti jer je danas upravo taj oblik frizure jedan od najpopularnijih, a boju kose možete ostaviti prirodnu ili odabrati neku drugu boju.
Pročitaj više

Kratki friz u platinastoj nijansi

I na kratkoj kosi platinasta boja izgleda zaista specifično. Ne samo da ovakav friz možete stilizirati na više načina već će izgledati super iako se niste previše potrudili, pogotovo ujutro i u ljetne...
Pročitaj više

Kratki bob u crvenoj nijansi

Uz crnu kosu uvijek možete kombinirati modernu crvenu koja će vas dodatno istaknuti. Boja kojom ćete se proslaviti među mnoštvom. Odaberete li i bob oblik poput ovoga nećete pogriješiti.
Pročitaj više

Tupi bob u platinastoj verziji

Umjesto pixice, uvijek vam preostaje bob frizura ako ste previše u strahu od kratke kose. Tupi bob friz u modernoj platinastoj nijansi je pravi pogodak za svaku ženu, a time i podržavate današnje tren...
Pročitaj više

Makeover za pet

Promjena je uvijek dobra i mi ćemo uvijek podražavati svaku ženu koja odluči skratiti svoju kosu jer je to ono što će svakoj ženi dati dodatnog samopouzdanja te će ih ojačati u njihovim stavovima i že...
Pročitaj više

Upadljiva nijansa

Ovakve nijanse se boji svaka žena jer kao što možete vidjeti, boja je toliko upadljiva da ćete se isticati u mnoštvu. Upravo zato i neke žene vole imati takve nijanse jer se vole isticati, ne vole bit...
Pročitaj više

Ombre u plavom

Ostavite svoj tamni izrast te napravite ombre friz sa plavim nijansama. Hladni tonovi će vam prekrasno stajati, a ujedno su ovo ekstra moderne nijanse koje morate isprobati.
Pročitaj više

Punđa na vrhu

Jako popularan izgled je moderna punđa na samom vrhu, a ostatak kose raspušteni. Svakako isprobajte ovaj look.
Pročitaj više