Bob

Bob devedesetih

Bob frizure su bile popularne i devedesetih, ali naravno tada je bio pomalo drugačiji oblik. Dok danas birate izmeđeu hrpu drugih, vi se možete vratiti nazad i odabrati jedan ovakav sa šiškama.
Pročitaj više

Postepeni bob

Postepena frizura vam daje dodatni volumen i gustoću, a kratki bob će vas učiniti modernom i trendi ženom.
Pročitaj više

Kosa do ramena

Uvijek će postojati one dame koje će ipak najviše voljeti prirodnu boju i jednu dužinu kose. Ne možemo im zamjerati jer je ova frizura i prekrasna i moderna, a opet tako jednostavna.
Pročitaj više

Gusta frizura

Sa bob frizurom ne možete fulati, a svojom gustom kosom zaista će frizura biti pun pogodak. Nemojte se dugo premišljati i skratite svoju kosu.
Pročitaj više

Bob u platinastoj nijansi

Osim što je moderna boja, ovaj oblik frizure je danas definitivno jedan od najtraženijih. Sa ovom kombinacijom ne možete fulati.
Pročitaj više

Lepršava bob frizura

Skratite svoju kosu i odaberite ovakav lepršavi bob koji će biti idealna promjena za ovu ljetnu sezonu. Osim što će vas spasiti od velikih vrućina, ujedno ćete izgledati mladenačko i moderno.
Pročitaj više

Bob friz u crnoj boji

Ako imate gustu crnu kosu tada vam je bob frizura pravi odabir za neku novu i moderniju frizuru. Mladenačka frizura koju će svi primijetiti i pohvaliti.
Pročitaj više

Prekrasna bijela kosa

Kao što smo već puno puta rekla, ova nijansa je jako popularna. Bilo na kratkoj ili dugoj kosi. Odaberite ovu nijansu i budite u trendu ovo ljeto.
Pročitaj više

Klasika za starije

Starije će žene odabirati klasične i jednostavne frizure, ali nikako nemojte misliti kako su one dosadne i nikako vam ne pristaju. Neka vaša frizura i u godinama bude moderna i ženstvena.
Pročitaj više

Crni izrast i roza kosa

Danas je tamni izrast jako moderan stoga čak niti ne morate farbati svoje korijene već odaberite boju samo za dužinu kose, a to može biti roza koja će vas istaknuti.
Pročitaj više

Kombinacija zelene i crvene

Istaknite se jednom ovakvom neobičnom frizurom sa dvije boje. Zelena i crvena vam se čini kao da ne bi išle zajedno, ali kada odaberete ovakve nijanse tada ste sigurni u svoj odabir.
Pročitaj više

Iz plavog u platinasto

Ako vam prirodna plava kosa dosadi uvijek možete promjeniti boju i otići u platinastu nijansu koja će prekrasnu kosu još dodatno naglasiti, a da ne kažemo koliko dobro izgleda u kombinaciji sa bob fri...
Pročitaj više