Bob

Bob frizure na razne načine

Nemojte uvijek birati samo jedan oblik boba u jednoj boji. Promijenite svoj izgled i koji puta nabacite nešto novo i drugačije kako biste osjetili nešto drugo.
Pročitaj više

Gusti bob u klasičnom obliku

Koji god bob oblik odaberete ne možete pogriješiti jer je danas upravo taj oblik frizure jedan od najpopularnijih, a boju kose možete ostaviti prirodnu ili odabrati neku drugu boju.
Pročitaj više

Kratki friz u platinastoj nijansi

I na kratkoj kosi platinasta boja izgleda zaista specifično. Ne samo da ovakav friz možete stilizirati na više načina već će izgledati super iako se niste previše potrudili, pogotovo ujutro i u ljetne...
Pročitaj više

Kratki bob u crvenoj nijansi

Uz crnu kosu uvijek možete kombinirati modernu crvenu koja će vas dodatno istaknuti. Boja kojom ćete se proslaviti među mnoštvom. Odaberete li i bob oblik poput ovoga nećete pogriješiti.
Pročitaj više

Tupi bob u platinastoj verziji

Umjesto pixice, uvijek vam preostaje bob frizura ako ste previše u strahu od kratke kose. Tupi bob friz u modernoj platinastoj nijansi je pravi pogodak za svaku ženu, a time i podržavate današnje tren...
Pročitaj više

Makeover za pet

Promjena je uvijek dobra i mi ćemo uvijek podražavati svaku ženu koja odluči skratiti svoju kosu jer je to ono što će svakoj ženi dati dodatnog samopouzdanja te će ih ojačati u njihovim stavovima i že...
Pročitaj više

Upadljiva nijansa

Ovakve nijanse se boji svaka žena jer kao što možete vidjeti, boja je toliko upadljiva da ćete se isticati u mnoštvu. Upravo zato i neke žene vole imati takve nijanse jer se vole isticati, ne vole bit...
Pročitaj više

Ombre u plavom

Ostavite svoj tamni izrast te napravite ombre friz sa plavim nijansama. Hladni tonovi će vam prekrasno stajati, a ujedno su ovo ekstra moderne nijanse koje morate isprobati.
Pročitaj više

Punđa na vrhu

Jako popularan izgled je moderna punđa na samom vrhu, a ostatak kose raspušteni. Svakako isprobajte ovaj look.
Pročitaj više

Bob devedesetih

Bob frizure su bile popularne i devedesetih, ali naravno tada je bio pomalo drugačiji oblik. Dok danas birate izmeđeu hrpu drugih, vi se možete vratiti nazad i odabrati jedan ovakav sa šiškama.
Pročitaj više

Postepeni bob

Postepena frizura vam daje dodatni volumen i gustoću, a kratki bob će vas učiniti modernom i trendi ženom.
Pročitaj više

Kosa do ramena

Uvijek će postojati one dame koje će ipak najviše voljeti prirodnu boju i jednu dužinu kose. Ne možemo im zamjerati jer je ova frizura i prekrasna i moderna, a opet tako jednostavna.
Pročitaj više