Girl next door

Frizura za svaki dan

Tako jednostavna frizura, a opet tako je privlačna. Frizura za svaki dan koja će vas zavesti.
Pročitaj više

Jednostavna i lijepa frizura sa pramenovima

Vrlo jednostavno može također izgledati nevjerojatno i prekrasno. Pramenovi cijelom izgledu daju nešto posebno, ali i prirodan izgled.
Pročitaj više

Jednostavna duga frizura

Duga kosa je jako lijepa, pogotovo ako je zdrava i dobro održavana. Pogledajte vrlo jednostavnu, a prekrasnu frizuru za kojom će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Klasična slatka frizura

Jednostavna i preslatka frizura koja odgovara svakom obliku lica. Razdjeljak na stranu je sve vremenski i posebno će lijepo izgledati ako odaberete postepeni look.
Pročitaj više

Blago valovita kosa

Jednostavan način kako dobiti blago uvijenu kosu. Pratite korake sa slike. Operite kosu, zatim ju sušite velikom četkom i fenom, podijelite kosu na tri dijela. Svaki dio posušeni umotajte u malu punđu...
Pročitaj više

Duga postepena kosa

Imate li dugu kosu, svakako će izgledati odlično ako ju njegujete. Postepeno šišana kosa je vrlo lijepa, a sa pramenovima koji vam odgovaraju, će biti još ljepša.
Pročitaj više

Preslatka frizura sa maramom

Za svakodnevni izgled kada želite izgledati ultra slatko. Trebati će vam marama. Uskladite ju sa svojom odjećom i biti ćete preslatki. Pogledajte korak po korak kako napraviti ovu slatku frizuru.
Pročitaj više

Pletenica na stranu

Ispletite pletenicu za svaki dan. Izgledati ćete lijepo i ležerno u svakom trenutku. Pogledajte kako ju isplesti.
Pročitaj više

Pletenice za svaki dan

Savršena frizura za svaki dan. Idealna za opuštena druženja sa prijateljima i obitelji, ali i za sve ostale prigode. Izgledati ćete slatko i jednostavno. Pogledajte kako ju napraviti.
Pročitaj više

Polu-podignuta pletena frizura

Želite zabavnu frizura za neki zabavni događaj, kao što je izlazak sa prijateljima, onda imamo idealnu frizuru za vas. Pratite korake sa slike i ispletite super zabavnu frizuru za kojom će se svatko...
Pročitaj više

Moderna opuštena punđa

Moderno je sada sve opušteno i zato ćemo vam pokazati kako napraviti opuštenu punđu. Pratite korake sa slike i sve će vam biti jasno. Počešljajte kosu i zavežite dio sa vrha glave. Zatim sa svake stra...
Pročitaj više

Uvijena kruna

Smeta vam kosa na licu, a volite raspuštenu kosu. Imamo super zabavnu ideju za vas. Uvijenu krunu napravite sami, a pogledajte kako. Uzmite pramen pored lica i počnite ga uvijati prema nazad, dodava...
Pročitaj više