Girl next door

Plava postepena frizura

Ovu prekrasnu frizuru nije teško održavati, sve što trebate je isfenirati kosu blago prema unutra. Frizura će biti preslatka i savršena za ležerne ali i svečane prigode.
Pročitaj više

Kako nakovrčati kosu sa peglom

Za večernji izlazak želite imati lijepu kovrčavu kosu. Nakovrčajte sami kosu sa svojom peglom za kosu. Pogledajte kako.
Pročitaj više

Slatka frizura s mašnicom

Učinite svoju frizuru još zabavnijom sa vrpcom za kosu. Zavežite gornjidio, šiške i dio oko lica na vrh glave i napravite mašnicu sa vrpcom. Izgledati ćete preslatko.
Pročitaj više

Polu- punđe

Nova zabavna ideja, polu-punđe. Napravite polu- punđubez obzira na dužinu svoje kose. Da biste maknuli šiške sa lica, zavežite ih u jednu od zabavnih malih punđi dok je ostatak kose raspušten.
Pročitaj više

Brzinska punđa

Napravite zabavnu punđu u samo nekoliko sekundi. Zavežite kosu u visoki rep. Urolajte kosu iz repa i omotajte oko baze. Pričvrstite drugom gumicom i izvucite malo da ne bude prezategnuta i vaša brzins...
Pročitaj više

Pletenica u punđi

Želite napraviti zabavnu frizuru,mi imamo ideju. Kombinacija pletenice i punđe, samo pratite korake. Odvojite kosu na tri dijela kao na slici. Srednji dio zavežite a druga dva ispletite u pletenice....
Pročitaj više

Slatka frizura

Pogledajte kako napraviti preslatku frizuru za svaki dan. Gornji dio kose malo natapirajte da dobijete na volumenu. Zatim sa svake strane uzmite po pramen, malu ih uvijte i zavežite zajedno na sredini...
Pročitaj više

Preslatka frizura za svaki dan

Odaberite neku zanimljivu frizuru za svaki dan. Pratite korake i napravite ovu preslatku frizuru. Uzmite jedan pramen sa strane i uvijte ga, pričvrstite ga špangicom dok isto radite i sa drugim pramen...
Pročitaj više

Punđa za svaki dan

Za svaki dan odaberite ovu jednostavnu frizuru punđu. Osim što vam neće biti vruće u toplim ljetnim danima, izgledati ćete preslatko u svakom trenutku.
Pročitaj više

Pletenica za svaki dan

Za vruće dane najviše volite da vam kosa bude skupljena na jednom mjestu. Odaberite ovu prekrasnu pletenicu koja je idealna za svaki dan i izgledati ćete preslatko.
Pročitaj više

Pletena kruna

Volite pletenice? To je odlično! Sa pletenicama imate vrlo puno mogućnosti i raznih frizura koje možete nositi u različitim situacijama. Pogledajte jedu od prekrasnih frizura sa pletenicom.
Pročitaj više

Slojevita kratka frizura

Odaberite preslatku kratku slojevitu frizura. Ova frizura izgleda vrlo slatko i nevino. Jednostavna je za održavanje i možete ju mijenjati sa razdjeljkom, sa strane ili na sredini.
Pročitaj više