Undercut

Trend undercut frizura se vraća na velika vrata u 2023oj!!!!

Frizura koja se vraća kao veliki hit u 2023-oj je megapopularnu undercut. U ovom novom oblik preferira se under cut po cijeloj duljini kose , tj donjeg dijela kose. Svakako su poželjni veliki kontrast...
Pročitaj više

Duga undercut piksica

Ovo nije frizura za svaku ženu, već za odvažne žene sa stilom koje se ne boje izaći van okvira-
Pročitaj više

Frizura za posebne žene

Ova undercut frizura nije za svaku ženu. Ovo je frizura za odvažne žene sa stavom i izrazitim modnim stilom koje se ne boje biti drugačije. No svakako je frizura za kojom će uzdisati svi, a vaš stil ...
Pročitaj više

Frizura na lončić

Nekada popularna frizura na lončić, danas izgleda sasvim moderno. Pogledajte kako kratka frizura sa šiškama izgleda genijalno u modernom dobu.
Pročitaj više

Sexy undercut

Nekada je ovakva frizura bila rezervirana samo za dečke, ali od kada su ju djevojke probale, jasno je da je idealna i za njih. Osim što je jednostavna za održavanje, vrlo je privlačna i stavlja naglas...
Pročitaj više

Platinasta moderna pixica

Svježa i moderna frizura za moderne cure. Platinaste boje postale su sve popularnija, a vidi se i zbog čega. Predivni undercut u kombinaciji s pixie stilom pun je pogodak.
Pročitaj više

Kratka frizura i puno frizura

I kratka frizura može biti vrlo zabavna i na puno načina se može nositi. Šiške na stranu, rep, rašćupani stil, elegantna stil. Undercut frizura zaista je posebna.
Pročitaj više

Plavo crni undercut

Želite li nešto drugačije a opet ne previše drugačije, isprobajte ovako nešto. Undercut sa crnom kosom. Plava i crna uvijek se slažu pa i u ovoj kombinaciji.
Pročitaj više

Ljubičasti undercut

Pravi izazov za većinu djevojaka, ali za one odvažne je ovo pravi izbor. Bob koji možete nositi ravno, raskuštrano ili čak podignuto kako bi se vidio ovaj predivan undercut. Izbor motiva za undercut o...
Pročitaj više

Moderna kratka frizura

Modernu kratku pixicu možete nositi na više načina, jedan od njih je i ovaj preslatki undercut sa kosom prebacenom na jednu stranu.
Pročitaj više

Moderna undercut

Moderna undercut na stranu je idealna za mlade koje vole kratke frizure.
Pročitaj više

Neobični kontrast

Super neobična frizura kontrasta. Zanimljivo je koliko je dobro ukomponirana duga i kratka kosa, plava i crna, jednostavno nevjerojatno.
Pročitaj više